Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 07.05.2024, 00:16

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 115 116 »

По-особливому цікаво, жваво було на перервах у школі. Це проходив тиждень психології у Підкамінській ЗОШ І-ІІІ ст. Кожен день мав своє гасло і своє завдання. Понеділок – «Різний Я і світ навколо мене». На шкільній лінійці психолог Петринко Л.В. оголосила початок тижня і гру «Слідопит». У вівторок день проходив під гаслом «У пошуках скарбів» і психологічна гра - квест; у середу 5-11 класи представляли автопортрети класу «Разом ми сильніші» і створювали плакат «Дружба – це…». Веселка настрою зійшла над школою у четвер, коли проводилась гра «Кольорова психологія». А кульмінацією тижня став брейн-ринг «У світі професій», участь у якому взяли старшокласники. Між конкурсами під час брейн-рингу Людмила Володимирівна проводила нагородження переможців конкурсів тижня, а також цікаві психологічні розминки для глядачів. Не обминули увагою  і педагогів школи. Для них було проведено міні-тренінг «Життєві пріоритети».  

Переглядів: 347 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2016

21 листопада 2016 року у  Гаї-Дітковецькому НВК відбувся вечір, присвячений Дню Гідності та Свободи. Проведенню вечора передувала тісна співпраця з учасниками Революції Гідності, учасниками АТО. У школі оформлено куточок, приурочений пам’яті Небесної сотні та героям нашого часу. Урочисто пройшов вечір, під час якого гортались сторінки історії від трьохрічної давності до сьогоднішніх днів. Ведучі вечора Г. Стручевська та А. Ситарчук своїми розповідями та відеороликами нагадували школярам, односельцям, гостям про ті події, що відбувалися в Києві. Учні із запаленими лампадками з тривогою пригадували героїв Небесної Сотні...

 

Переглядів: 450 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.11.2016

17 листопада 2016 року відбувся виїзний семінар вчителів другої іноземної мови та школи професійної адаптації з теми «Шляхи організації навчально – виховного процесу у контексті національно – патріотичного виховання через використання музейної педагогіки». Учасники семінару відвідали нову філію природничого музею, в якому познайомилися з різними видами тваринного світу України. Вчителі із захопленням спостерігали за 3D виставкою дивовижних метеликів та птахів, занотовували відомості про них та фотографували найцікавіші експонати. Не пройшла повз уваги педагогів велична виставка корон, що прикувала погляди присутніх ошатністю, оздобленням та різнобарв’ям дорогоцінного каміння. Серед усіх корон особливо запам’ятались монарші корони англійської королівської родини, тюрбани та оригінальні головні убори церковних осіб.

Переглядів: 384 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.11.2016

Попередні результати ІІ етапу XVII Міжнародного конкурсу з української мови ім.Петра Яцика:

3 клас,  4 клас,  5 клас,  6 клас,  7 клас,  8 клас,  9 клас,  10 клас,  11 клас 

Переглядів: 456 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.11.2016

З метою забезпечення професійного розвитку особистості вчителя, 17 листопада 2016 року на базі Черницького НВК проведено  районне методичне об'єднання для вчителів музичного мистецтва «Відродження народних традицій на уроках музичного мистецтва та в позакласній діяльності». Відвідавши відкритий урок музичного мистецтва у 5 класі «Народні музичні інструменти», який провела Л. Я. Гладюк, педагоги поринули у дивовижний світ  мистецтва і народних традицій. Увазі освітян була представлена музична казка «Рукавичка». Про роль  фольклору як дієвого засобу музичного мистецтва  на уроках і в позакласній діяльності розповіла учасникам семінару Робак М.М., вчитель музичного мистецтва Білявецького НВК. З методичними аспектами створення навчального проекту ознайомила усіх присутніх методист РМК Дутчак І.Й.

Переглядів: 338 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.11.2016

Попередні результати олімпіади з географії:

8 клас,  9 клас,  10 клас,  11 клас

Переглядів: 668 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2016

Попередні результати олімпіади з фізики:

7 клас,  8 клас,  9 клас,  10 клас,  11 клас

Переглядів: 950 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2016

Попередні результати олімпіади з біології:

8 клас,   9 клас,  10 клас,  11 клас

Переглядів: 565 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.11.2016

Попередні результати олімпіади з інформатики

9-11 класи

Переглядів: 568 | Додав: Адміністратор | Дата: 19.11.2016

16 листопада 2016 р. на базі Білявецького НВК проведено засідання міжшкільного методоб’єднання  вчителів математики Лешнівського  округу з теми  «Модернізація навчально-виховного процесу з метою підвищення ефективності навчання та розвитку творчої компетентності учня». Методист РМК  Шелест Л.С. розповіла про формування професійної мобільності педагога в умовах сучасного навчального закладу. Учасники семінару взяли участь у методичному тренінгу щодо перспективних технологій на уроках математики.  Педагоги  відвідали відкритий урок  у 8 класі з теми «Трапеція. Середня лінія  трикутника і трапеції», який провела  Буй Ірина Петрівна, вчитель Білявецького НВК.  

Переглядів: 361 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.11.2016

Copyright MyCorp © 2024