Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.05.2024, 08:54

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 115 116 »

В п’ятницю, 25 листопада, в Гаї-Дітковецькому НВК відбувся вечір пам’яті жертв голодоморів «Не згасне свіча пам’яті» під керівництвом вчителя історії Вихрист Н.Б. Під час проведення заходу діти розповіли про жахливі сторінки цих трагічних для українського народу днів. В кінці вечора прозвучало прохання приєднатися до всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті».

Переглядів: 399 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

25 листопада 2016 року у Бродівській гімназії імені Івана Труша  відбулася зустріч педагогів навчальних закладів району з письменником Андрієм Курковим, автором більше як 20 творів, членом Спілки кінематографістів, членом Національної  спілки письменників України, з найвідомішим письменником з України (так у світі називають Андрія Куркова).  

Переглядів: 351 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

24 листопада 2016 року у Бродівській СЗОШ І-ІІІст. №2 відбулася зустріч практичних психологів та соціальних педагогів району з отцем УГКЦ, психотерапевтом, керівником благодійної організації «Знамення» Дмитром Польовим. Прочитана лекція «Особливості зростання дитини в сім»ї з  алкогольною проблемою». Увага учасників зустрічі була зосереджена на психологічному супроводі дітей з алкогольною проблемою. Розданий методичний матеріал та надані індивідуальні консультації.

Переглядів: 487 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

24 листопада 2016 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІст.№3 відбулося засідання школи молодого вчителя історії з проблеми "Застосування хмарних технологій на уроках історії". Урок історії України в 11 класі «Зародження дисидентського руху» провела вчитель історії Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 Голіновська Галина Богданівна, вона ж  і поділилася досвідом роботи з проблеми «Хмарні технології на уроках історії та правознавства: доцільність використання, практичний ефект». Засідання круглого столу «Революція гідності: підсумки, перспективи» провів вчитель історії Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Іванюха Іван Тимофійович. На правовій культурі нашого суспільства через призму новітніх дисидентів зупинилася методист РМК Сірко Лариса Василівна.  В  ході обговорення педагоги прийшли до висновку, що у  кожному періоді нашої історії  процес формування правової культури суспільства  з'являється із життя, а  процес її становлення характеризується  формуванням певних культурно-правових цінностей, сформованих національною часово-просторовою дійсністю.  

Переглядів: 707 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

Щоб підготуватися до Нового року, зовсім не обов'язково купувати дорогі новорічні іграшки та прикраси. Варто побувати на майстер-класах Олесі Токарської, відомої київської майстрині. 24 листопада 2016 року у  Бродівському районному центрі дитячої та юнацької творчості Олеся Токарська  ділилися з вчителями образотворчого мистецтва новими ідеями створення  ялинкових прикрас. На  новорічних кульках, які педагоги розписували вітражними фарбами, оживали казкові звірята, ангелики, сніговики, зимові пейзажі. У залі панувала феєрична атмосфера свята. Усі учасники майстер-класу отримали масу позитивних емоцій та вражень.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 404 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

23 листопада 2016 року директори шкіл Бродівського району разом з начальником відділу освіти Миколою Сторожуком, завідувачем РМК Наталією Антоненко, головним спеціалістом Русланою Гулою та заступником міського голови Романом Сподариком відвідали  Жовківську ЗОШ І-ІІІ ст. №3. Мета поїздки – ознайомлення із практикою облаштування та використання у навчально-виховному процесі демонстраційного класу енергоефективних технологій.  Інформаційна зустріч відбувалась в рамках реалізації проекту «Муніципальні партнерства для покращення енергоефективності у Самборі та Жовкві», що реалізується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського союзу.  Представники проекту, Олег Масняк та Олена Клак, розповіли про проект та детально ознайомили освітян Бродівщини з устаткуванням і можливостями демонстраційного класу фізики, висловили думку щодо необхідності облаштування схожих класів у інших районах області. Директор Жовківської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Ігор Скиба поділився досвідом використання демонстраційного класу енергоефективних технологій під час навчально-виховного процесу. Бродівчани також  відвідала Жовківський замок, екскурсія яким відбулося за сприяння та участі директора інформаційно-методичного центру освіти відділу освіти Жовківської РДА Богдани Кочут.

Переглядів: 361 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.11.2016

23 листопада 2016 року у Боратинському НВК відбулось засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів української мови та літератури Ясенівського освітнього округу. Проблема, над якою працювали філологи, «Національно-патріотичне виховання як елемент сучасного уроку української мови» – надзвичайно актуальна. Вона була яскраво висвітлена на уроці української мови «Ознайомлення з найбільш уживаними вставними словами. Виділення вставних слів на письмі», який провела Ольга Володимирівна Швалюк. Національно-патріотичному вихованню у Боратинському НВК приділяється увага не лише на уроках, а й під час позакласної роботи. Яскравим доказом цьому стала літературна вітальня «Ми діти твої, Україно», підготовлена учнями школи та вчителем української мови і літератури Галиною Володимирівною Бенедик. Далі вчителі стали учасниками круглого столу, присвяченого національно-патріотичному вихованню, і розповіли про ті моделі виховної роботи, що є у їхніх школах.

Переглядів: 339 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.11.2016

22 листопада 2016 року в Пониковицькій ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено  майстер-клас флористичного стилю у техніці "холодний фарфор" для вчителів трудового навчання району. Майстер-клас провели учениці 8-9 класів під керівництвом вчителя Лісковецької Тетяни Степанівни. Холодний фарфор, як вид декоративно-ужиткового мистецтва, саме зараз, набирає великої популярності. Вироби виконані у такій техніці зачаровують з першого погляду.  Майстер-клас пройшов на одному диханні, з цікавістю, інтересом та захопленням. Творча майстерня "Бджілка" на дві години перетворилася на чарівний творчий вулик.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 264 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2016

23 листопада 2016 року відбулося міжшкільне методичне об'єднання вчителів початкових класів у Білявецькому НВК.  Про курс  "Культура добросусідства"  у початкових класах та його практичне впровадження у навчально-виховний процес розповіла вчитель початкових класів Білявецького НВК Топилко Л.В.  А під час тренінгу учасники засідання узагальнили свої знання про активні та інтерактивні  методи  та прийоми роботи в 1-4 класах, практично опрацювали динамічні вправи із курсу "Культура добросусідства": "сніжна лавина", "розкажи про сусіда", "поміняймося місцями", "подяка", тощо. Майстер-клас "Ангелятко із солоного тіста", проведений вчителем початкових класів цієї школи Галянчук Г.В., спонукав вчителів до творчості та нових ідей у своїй педагогічній практиці. 

Переглядів: 510 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2016

22 листопада 2016 року у Ясенівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів початкових класів "Інтеграція змісту навчальних предметів в початковій школі". Про інтегрований урок, його мету, структуру, види інтеграції розповіла присутнім керівник метоб'єднання Шевців Г.М. Про роботу в обласній творчій групі та орієнтовну методику проведення інтегрованого тематичного тижня, дня говорила Василишин Г.М. А вчитель 1 класу Сиротюк М.В. провела відкритий інтегрований урок з навчання грамоти, математики, природознавства та образотворчого мистецтва "Мандрівка лісових звірят". У 2 класі вчителю Швець О.О. вдалося об'єднати зміст предметів української мови, математики, трудового навчання з теми "Види транспорту". Цікаво проведено психологом школи Сосніцькою М.В. тренінг "Сучасний урок - основа ефективної та якісної освіти". Методист райметодкабінету Кирик І.Є. акцентувала увагу присутніх на компетентнісному підході та практичній спрямованості навчання.

Переглядів: 446 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2016

Copyright MyCorp © 2024