Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 17.04.2024, 01:56

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 113 114 115 116 »

У 46 країнах світу понад 6 млн. школярів взяти участь у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру». В Україні у цей ювілейний 15-ий день конкурсантами  стали понад 500 тис. учнів. Відповідно до листа Головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації №3-6/826 від 17.03.2011 року понад 50 тис. учнів 2-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Львівщини взяли участь у цьому конкурсі (на 12 тис. більше, ніж попереднього року), кожен четвертий учень області. У цей день учні мали змогу проявити свої математичні здібності, розвинути логічне мислення, знайти вихід із нестандартної ситуації тощо.Найбільш активні проявили учні загальноосвітніх навчальних закладів міст: Львова, Стрия, Нового Роздолу, Трускавця, Червонограда і Стрийського, Миколаївського, Кам’янка-Бузького,  Жидачівського, Радехівського, Яворівського, Сколівського, Бродівського і Золочівського районів. Особливо варто відзначити педагогічні та учнівські колективи Бродівського району, за рік кількість учасників конкурсу збільшилось на 18,5 % (на 1141 учень). Організатор конкурсу в Україні – Львівський фізико-математичний ліцей. Усі конкурсанти за результатами участі в конкурсі будуть нагороджені різної категорії сертифікатами (відмінний, добрий, звичайний), інформаційним вісником «Кенгуру-2011» і календарем на 2012 рік.

Переглядів: 747 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2011


Відбувся обласний семінар методистів відповідальних за методичний супровід хімії на базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 на тему: «Використання проектно-дослідницьких технологій у навчанні хімії». Розкрито основні засади професійного розвитку сучасного вчителя. Метою семінару було розкрити роль ІКТ у формуванні комунікаційних компетенцій вчителів та учнів. Велика робота з впровадження у практику ІКТ проводиться відділом освіти, творчою групою вчителів хімії. В рамках семінару проведено майстер-клас вчителем Жолнович І.Й, де було запрезентовано роботу з реалізації малих та довготривалих проектів. Семінар відбувся за участю представників районного відділу освіти, творчих вчителів Бродівщини.

Переглядів: 567 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2011

Відбувся семінар-практикум для вчителів початкових класів у Нем'ячівській ЗОШ І-ІІ ступенів.

Опрацьовано питання:

  1. Компетентнісний підхід до перевірки мовних знань і мовленнєвої діяльності молодших школярів.
  2. Літературознавча компетенція – основа літературного розвитку школярів.
  3. Роль диктантів та мовних завдань у формуванні орфографічних знань молодших школярів.
Переглядів: 703 | Додав: Адміністратор | Дата: 11.03.2011



Шановні педагоги, дорогі спілчанки!



Щиро вітаю Вас зі святом Весни - 8 Березня!

Бажаю Вам святкового настрою,
гарних весняних букетів - побажань
любові, кохання, достатку та здоров'я від дорогих і рідних Вам людей, 
колег по роботі та профспілки.

З повагою 
голова Бродівської районної організації профспілки
працівників освіти і науки України 
Микола Сторожук

Переглядів: 516 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2011

За участю вчителів початкових класів проведено методичні об’єднання на базі Літовищанської ЗОШ І ступеня  та Лугівської ЗОШ І-ІІ ступеня , семінар-практикум з образотворчого мистецтва на базі Бродівського ЦДЮТ.

Переглядів: 512 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2011

Проведено районний семінар педагогів-організаторів "Формування здоров"язберігаючих компетентностей учнів у виховному процесі" на базі Звиженської та Голубицької ЗОШ І-ІІ ступенів.

Переглядів: 473 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2011

Відбулися методичні об’єднання вчителів математики "Національне виховання на уроках математики у 8 класі  «Додавання і віднімання десяткових дробів» на базі Боратинської ЗОШ І-ІІ ст. та української мови та літератури на базі Лугівської ЗОШ І-ІІ ст.

Переглядів: 511 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2011

Проведено районне методичне об’єднання  вчителів обслуговуючої праці в Бродівській спеціалізованій ЗОШ І-ІІІ ст. №2 з вивченням англійської мови з 1 класу. Свято українського вареника, проводила вчитель Лозова С.І. вищезгаданої школи, майстер-клас "Виготовлення пінетки", вчитель Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Сухович Л.І.

Переглядів: 477 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2011

Відбувся ІІІ районний етап ІУ чемпіонату відкритої шкільної ліги Львівщини з інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?" серед школярів 9-11 класі шкіл І-ІІІ ступенів на базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

Переможцями стали:

І місце здобула команда "Прочерк" Бродівської гімназії імені Івана Труша.

ІІ місце -  команда "Wi-Fi" Бродівської гімназії імені Івана Труша.

ІІІ місце - "Команда Кучерявого Віталіка" Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 Проведено засідання методичного обєднання вихователів ДНЗ за сферою життєдіяльності "Природа", ДНЗ № 9 м.Броди.

Переглядів: 613 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2011

Відбувся майстер-клас учителя  Бродівської гімназії Г.Шнайдрук з образотворчого мистецтва "Складання композиції за мотивами петриківського розпису", "Як активізувати позакласну роботу з предмету".

Переглядів: 485 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2011

Copyright MyCorp © 2024