Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 13:56

Головна » 2016 » Травень » 20

Найвищі людські цінності – це життя і здоров’я людини. Їх захист потребує чималих зусиль. Адже нерідко людська діяльність пов’язана з небезпечними ситуаціями та ризиками, особливо під час виконання службових обов’язків. Всесвітній день охорони праці, що відзначається в Україні 28 квітня, акцентує увагу суспільства на ефективність заходів щодо безпеки праці. З огляду на це, працівники Національного природного парку «Північне Поділля» організували і провели для школярів Підкамінської ЗОШ І-ІІІ ст. Бродівського району Львівської області захід «Охорона праці очима дітей», що був приурочений Всесвітньому дню охорони праці.

За матеріалами веб-сторінки: http://park-podillya.com.ua/

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 296 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.05.2016

Нещодавно еко-освітяни Національного природного парку «Північне Поділля» взяли участь у методичному об’єднанні класних керівників Ясенівського локального округу відділу освіти Бродівської РДА. Спеціально для цього заходу, який відбувся у Пониквянській ЗОШ І-ІІІ ст., працівники парку організували і провели для педагогів майстер-клас із виготовлення оберегів в еко-стилі. Для виготовлення оберегів використовувалися тільки природні матеріали такі як квасоля, мак, горох, горіхи, крупи, сухофрукти, насіння дині тощо.

Учасники майстер-класу уважно виконували поставлені задачі та швидко навчились робити обереги. Педагоги із завзяттям надавали вирізаній із картону та обклеєній мішковиною підкові різноманітного дизайну. Еко-освітяни зазначили, що подібні предмети інтер’єру можна створити з підручних матеріалів вдома та прикрасити свою домівку природною окрасою, не купуючи пластикових прикрас в магазинах.

За матеріалами веб-сторінки: http://park-podillya.com.ua/

Переглядів: 361 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.05.2016

17 травня 2016 року працівники відділу рекреації та туризму Національного природного парку «Північне Поділля» провели цікаву мандрівку для учасників виїзного семінару директорів шкіл, їх заступників та працівників методичного кабінету відділу освіти Бродівської РДА Львівської області. Під час заходу освітяни Бродівщини мали можливість пройтися по екологічно-пізнавальному туристичному маршруті «Святогірський», що прокладено по мальовничих ділянках парку. Зокрема учасники семінару відвідали монахський скит на Святій Горі, ознайомилися із святинями Святогірського монастиря – старовинною церквою Св. Онуфрія та новітнім храмом Покладання Ризи Пресвятої Богородиці, а також почули цікаву історію про заснування святині та про об’явлення Богородиці у цьому місці 6 вересня 1948 року.

За матеріалами веб-сторінки: http://park-podillya.com.ua/

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 347 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.05.2016

Copyright MyCorp © 2024