Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 07:30

Головна » 2015 » Грудень » 22 » У Заболотцівському ДНЗ
15:54
У Заболотцівському ДНЗ

Нещодавно Заболотцівський ДНЗ гостинно відкрив двері для учасників окружного семінару-практикуму «Професійнізнання, здібності – основа становлення педагогічної майстерності вихователя». Керівник ІМЦ Заболотцівського освітнього округу, заступник директора з НВР Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Стрехалюк М.І. презентувала теоретичний модуль теми семінару-практикуму та зауважила, що Заболотцівський ДНЗ можна вважати опорним дошкільним закладом в окрузі, так як вихователі закладу активно впроваджують у практику своєї роботи інноваційні технології навчання та виховання дошкільнят, щиро діляться своїм досвідом з педагогами округу та району.

Підтвердженням цих слів стали:

  • презентація досвіду роботи з християнського виховання дошкільнят та відкрите заняття в старшій групі «Створення Богом людини» (вихователь Харко О.П.);

  • презентація досвіду роботи з патріотичного виховання дошкільнят та відкрите заняття в молодшій групі «Мій перший віночок» (вихователь Дзвонік О.В.);

  • презентація досвіду роботи з розвитку музичних та акторських  здібностей дошкільнят, а також  інсценізація казки «Ріпка» вихованцями середньої групи (музичний керівник Черніховська Г.С.).

Семінар-практикум став ще одним кроком на шляху вдосконалення професійної майстерності педагогів, стимулом до пошуку оригінальних ідей.

Переглядів: 305 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024