Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 00:16

Головна » 2015 » Грудень » 22

«Духовність, народність, державність – це сутність сучасної національної ідеї України» - тема семінару класних керівників Підкамінського округу, що відбувся на базі Звиженської ЗОШ І-ІІ ст. З доповідю-презентацією виступила заступник директора Кровіцька Г. В., яка розповіла, як у школі реалізуються основні принципи національного виховання: духовність, народність і державність. У практичній частині всі присутні побачили духовне свято «Тільки для Вас маю жити» про діяльність Митрополита Андрея Шептицького, яке розпочалось благословенням священників.

Переглядів: 274 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

В гостях у Заболотцівського ДНЗ побували його колишні вихованці – учні 1-4 класів Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст. В рамках реалізації проекту «Співпраця школи та ДНЗ» творчий колектив вихователів та допоміжного педагогічного персоналу  дошкільної установи підготували для дошкільнят та учнів школи виставу «Колобок на новий лад». 

Переглядів: 269 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

У Лугівському ДНЗ відбувся черговий етап фестивалю педагогічної майстерності «Разом до успіху». Завідувач ДНЗ Пастух С.П.  ознайомила педагогів Заболотцівського освітнього округу з історією садочка, яка бере свій початок ще з 1935 р., презентувала зібрані матеріали з життя дошкільного закладу, зокрема, давні світлини.  Досвідом  роботи над науково-методичною проблемою поділилися вихователі ДНЗ. Учасники фестивалю мали можливість побувати на чотирьох відкритих заняттях у двох різновікових групах.

Переглядів: 297 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

Нещодавно Заболотцівський ДНЗ гостинно відкрив двері для учасників окружного семінару-практикуму «Професійні знання, здібності – основа становлення педагогічної майстерності вихователя». Керівник ІМЦ Заболотцівського освітнього округу, заступник директора з НВР Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Стрехалюк М.І. презентувала теоретичний модуль теми семінару-практикуму та зауважила, що Заболотцівський ДНЗ можна вважати опорним дошкільним закладом в окрузі, так як вихователі закладу активно впроваджують у практику своєї роботи інноваційні технології навчання та виховання дошкільнят, щиро діляться своїм досвідом з педагогами округу та району.

Переглядів: 303 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

10 грудня 2015 року в Бродівській гімназії ім. І.Труша відбувся районний семінар-практикум «Нетрадиційні техніки малювання як засіб розвитку творчої компетентності школярів». Учасники семінару відвідали урок образотворчого мистецтва у 1(5) класі, який провела досвідчений вчитель Шнайдрук Галина Степанівна. Урок був дуже цікавим, адже учні створювали свої натюрморти у техніці «пуантилізм» (малювали ватними паличками). Про різноманітні нетрадиційні техніки малювання усім присутнім розповіла вчитель Лешнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Баглай Г.М. З методичними рекомендаціями щодо організації та проведення майстер-класу ознайомила вчителів Дутчак І.Й., методист Бродівського РМК. Свої художні вміння продемонстрували педагоги району в практичній частині семінару.

Переглядів: 297 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

9 грудня 2015 року на базі Підгорецького НВК «ЗОШ  І-ІІ ступенів – ДНЗ»  проведено засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів  математики  з теми «Використання інтерактивних методів навчання на уроках математики».

Переглядів: 305 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

Впродовж листопада - початку грудня 2015 року проходив  районний етап Всеукраїнського огляду – конкурсу музеїв при навчальних закладах.

Переглядів: 323 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

2 грудня 2015 року у Лешнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання міжшкільного методичного об"єднання вчителів історії "Сучасний вчитель історії – провідник державницьких ідей. Національна ідея та професійна компетентність вчителя історії у краєзнавчій роботі". 

Переглядів: 231 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

Музей — місце, де зустрічаються сьогодення і минуле. Коли проходиш по його залах, то відчуваєш, як дух часів, що пішли, наповнює тебе. Тут можна робити замітки, годинами розглядати дивовижні експонати, а можна просто мріяти, уявляючи себе патріотом, борцем за краще майбутнє своєї країни.  Нещодавно учні Пониковицької ЗОШ І-ІІІ ступенів побували на екскурсіях у м.Львові, зокрема у музеї визвольної боротьби України , музеї генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича та історико - меморіальному музеї полковника Є. Коновальця , що у с.Зашків  Жовківського р-ну.  Учні отримали багато  позитивних вражень, поглибили свої знання з історії рідного краю, ознайомилися  з  невідомими досі визначними пам'ятками  Львова.

Переглядів: 326 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

27 листопада 2015 року  у Голосковицькому НВК проведено урок пам’яті “З присвятою замордованим голодом…”. Кожен з нас, зокрема, учнів 5 - 9 класів дійшов висновку, що найсвятіший обов’язок – зберегти пам’ять про всіх, хто не дожив, недолюбив, пам’ять про живих і ненароджених. Ніхто не має права про це забути. Ми мусимо пам’ятати про кожного, кого тогочасний режим змусив страждати і гинути страшною смертю, не дав розквітнути новим паросткам життя, аби цей гіркий досвід минулого ніколи не повторився. Запаливши свічки і хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв сталінського голодомору. Хай для всіх людей доброї волі ця хвилина скорботи стане актом поминання і перестороги. Хай подібне не повториться ніколи .........Це моя запалена поминальна свіча по тих 9-и мільйонах українців по жертвах страшного Голодомору в Україні 1932 – 1933 років. Час невблаганний. Місяці за місяцями, роки за роками відпливають у небуття. Тільки пам’ять назавжди залишається з нами.

Переглядів: 290 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

27 листопада 2015 року у Пониковицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів хвилиною мовчання вшанували пам'ять  жертв Голодомору. Школярі взяли участь у акціях «Запали свічку» та «Незабутки пам'яті». Проведені  виховні години,  уроки історії  на дану тематику .  Учні 9 класу (кл. кер. Барчинець З.М.) майстерно та емоційно провели скорботний захід «Голод 32-33 рр.»  Нехай ці запалені поминальні свічки нагадають про нашу скорботу і пам'ять , освітять наше майбутнє без жертв, без насильства, без біди.

Переглядів: 270 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

27 листопада 2015 року у Наквашанській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід до Дня пам'яті жертв голодомору.
 
Засвітимо свічі в скорботні хвилини.
Пошлемо молитву в небесні глибини.
Молитву до Бога, молитву за тих,
Чий голос від голоду в муках затих.
Переглядів: 258 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.12.2015

Copyright MyCorp © 2024