Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 21:25

Головна » 2016 » Березень » 9 » Толерантне спілкування та турбота про інших
16:31
Толерантне спілкування та турбота про інших

3-4 березня 2016 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбувся фасилітаційний семінар-тренінг "Толерантне спілкування та турбота про інших". Організатор тренінгу - відділ освіти Бродівської РДА. Фінансова підтримка - відділ молоді і спорту Бродівської РДА, Бродівське відділення ощадбанку та приватні підприємці.Учасниками тренінгу були учні старших класів та педагоги загальноосвітніх закладів нашого району. На семінарі всі були рівними, змогли говорити між собою та з дорослими на рівних на теми, що цікавили.
Особливістю семінару є спирання на особистий досвід кожного, на неформальність, недирективність. Семінар був дуже динамічним та практичним, проходив у формі різних вправ, ігор та спільних обговорень. 
Проводили тренінг  команда із трьох психологів - Андрій Крак, Вікторія Костюченко та Назар Крак, перші двоє з яких також сертифіковані фасилітатори (ведучі) міжнародної благодійної програми AVP (Alternatives to Violence Project). На тренінгу не навчали і не давали відповідей. Тренери  вважають, що відповіді сховані в середині кожного з нас. У кожного є своєрідний життєвий досвід. І що цей досвід може бути корисний не тільки для себе, а й для інших учасників групи. За допомогою особливого підходу та стилю ведення семінару - фасилітації (в перекладі з латині "підтримка, полегшення") - тренери допомагали здобувати уроки конструктивного поводження у подальшому житті. Це був перший модуль з подальших трьох. На наступних модулях учні поступово будуть вчитися бути тренерами і в майбутньому проводити такі тренінги у своїх ЗНЗ.​

Переглядів: 395 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024