Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 02:39

Головна » 2016 » Березень » 09

3-4 березня 2016 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбувся фасилітаційний семінар-тренінг "Толерантне спілкування та турбота про інших". Організатор тренінгу - відділ освіти Бродівської РДА. Фінансова підтримка - відділ молоді і спорту Бродівської РДА, Бродівське відділення ощадбанку та приватні підприємці.Учасниками тренінгу були учні старших класів та педагоги загальноосвітніх закладів нашого району. На семінарі всі були рівними, змогли говорити між собою та з дорослими на рівних на теми, що цікавили.
 

Переглядів: 392 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.03.2016

Нещодавно завершилася акція «Від серця до серця», яка тривала майже місяць і охопила більшість дошкільних навчальних закладів Бродівського району. Акція мала на меті донести дітям дошкільного віку такі поняття, як добро і зло, війна і мир, милосердя і безсердечність, а також зібрати солодощі та теплі речі для наших воїнів, котрі перебувають у зоні бойових дій. Частинку свого серця, тепла, любові та вдячності передали нашим мужнім захисникам дошкільнята, виготовивши різні вироби у формі сердечка, а їхні батьки сплели теплі шкарпетки, підготували продуктові набори. Усе зібране передали волонтерам «Захист плюс», які пообіцяли доправити нашим бійцям-землякам у зону АТО. Дякуємо усім, хто пожертвував свій час та вміння, матеріальні витрати на підтримку наших Героїв! 

Переглядів: 331 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.03.2016

03  березня 2016 року у Станіславчицькому НВК на засіданні школи молодого вчителя історії шукали відповідь на запитання  "Якими професійними компетентностями має володіти вчитель історії ХХІ століття? Які критерії і технології мають лягти в оцінювання професійних компетентностей сучасного вчителя історії? Якими методиками треба володіти вчителю, щоб по-сучасному  формувати знання, уміння і навички учнів з розкриття складних і чутливих питань на уроках історії у мультикультурному середовищі?". 

Переглядів: 320 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.03.2016

03 березня 2016 року уже вчетверте гостинно відчинила двері літературно-мистецька світлиця “Грані таланту Франка, знаного і невідомого”, адже 2016 рік проходить під знаком імені Каменяра: цьогоріч відзначаємо 160 років з дня народження та 100 – з дня смерті великого сина українського народу. Ведучі світлиці, методисти районного методичного кабінету відділу освіти Бродівської РДА Л.Заяць та І. Дутчак, розповідаючи про Івана Франка цікаві і не надто відомі факти його біографії, творчі шукання, громадську і політичну діяльність, запрошували до слова учасників світлиці – педагогів, серед яких вчителі не лише української мови та літератури, а й хімії, світової літератури, історії, музичного мистецтва, практичні психологи Бродівщини. 

Переглядів: 379 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.03.2016

Враховуючи нові суспільно-політичні реалії в Україні, обставини, пов’язані з російською агресією, усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, активної громадянської позиції. Українські військовослужбовці, бійці добровольчих батальйонів зробили значний внесок у зміцнення обороноздатності України, і тому актуальними є збір та поширення інформації про їх героїчні вчинки, організація акцій на підтримку воїнів, шефство над родинами учасників АТО. З 01.03.2016 по 04.03.2016 року в Суховільській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходила благодійна акція. Учні 1-11 класів, вчителі, батьки готували вареники з різноманітними начинками. (7 відер по 10 л, 10 відер по 5л -більше 4000 вареників). Крім цього, діти приносили сало, домашні консерви, мед, цукор,фрукти, овочі. Вчитель-пенсіонер Булишин С.Б. та учень 6 класу Бендюк Андрій зібрали для воїнів АТО художню літературу.   ​

Переглядів: 343 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.03.2016

Copyright MyCorp © 2024