Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 20:59

Головна » 2016 » Березень » 30 » Роль проектів у виховній роботі - саме такою була тема засідання
09:21
Роль проектів у виховній роботі - саме такою була тема засідання

23 березня 2016 року на базі Бродівського педагогічного коледжу ім.М.Шашкевича відбулося спільне методичне засідання класних керівників нашого району та курсових керівників Бродівського педагогічного коледжу. Роль проектів у виховній роботі - саме такою була тема засідання.

 Педагоги мали змогу ознайомитися з захистом студентських проектів та з роботою дослідницько-пошукового товариства "Джерело" Бродівської гімназії імені І.Труша. Після представлень відбувся круглий стіл, модераторами якого  були – методист РМК Островська М.Й. та викладач педколеджу Перхач Л.П. Про організацію проектної роботи педагогами розповіли Антоненко Н.В. – завідувач РМК відділу освіти Бродівської РДА та Кравчук Н.В – заступник директора з виховної роботи Бродівського педагогічного коледжу. У ході роботи  класні керівники і викладачі коледжу поділилися власним досвідом щодо впровадження проектів у виховній роботі, досягненнями та перемогами у цьому напрямку. Розвиток  пізнавальних  інтересів,  творчих навичок,  уміння  самостійно  здобувати  знання  є  метою застосування проектної діяльності. Що може бути кращим для становлення  особистості,  ніж  відчуття  успіху  і  власної значущості від результатів власної діяльності.

 Підсумовуючи засідання, можна зробити висновок, що вміння використовувати  метод проектів  –  це  показник  високої  кваліфікації  і  прогресивної діяльності класного керівника, спрямованості на творчий розвиток учнів та учнівського самоврядування, і підготовку їх до дорослого життя в суспільстві.

Переглядів: 335 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024