Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 12:50

Головна » 2016 » Березень » 30

Проведено виїзний семінар вчителів початкових класів Лешнівського міжшкільного методичного об’єднання «Пізнавально-дослідницька робота молодших школярів під час навчальних екскурсій» на базі Бродівського краєзнавчого музею. Розпочала семінар вчитель Конюшківської ЗОШ І-ІІ ступенів Процик І.М., яка ознайомила присутніх із рекомендаціями щодо проведення навчальних екскурсій у початковій школі. 

Переглядів: 439 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.03.2016

В рамках роботи міжшкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів Підкамінського освітнього округу проведено виїзне засідання «Ознайомлення з розмаїттям природи рідного краю» в Національному природному парку «Північне Поділля». Вчителі пройшли стежинами екологічно-пізнавального туристичного маршруту «Триніг», ознайомилися з природними і рукотворними об’єктами, зокрема побували біля витоків річки Стир, доторкнулися до буків-патріархів-багатолітніх височезних дерев, що поміж інших зачаровано стоять над лісовими ярами у підніжжі гір Збараж та Триніг. Найцікавішими об’єктами на маршруті стали стародавні кам’яні останці з дна Сарматського моря, теплі води якого плескались на цих теренах 11-7 млн. років тому. Учасники ознайомилися із еколого-освітньою діяльністю Національнго пиродного парку, тематикою проведення екологічних уроків, вікторин та майстер-класів працівниками парку та напрацювали методичні рекомендації щодо проведення уроків в 1-4 класах на базі цього парку.

Переглядів: 330 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.03.2016

03 березня 2016 року відбулось РМО вчителів англійської мови про формування освіченої особистості шляхом розвитку творчих здібностей учнів на базі Нем’ячівського НВК. Важливість та актуальність тематики в рамках Року англійської мови змусила попрацювати творчо багатьох педагогів Підкамінського округу. 

Переглядів: 347 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.03.2016

У Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся розмовний семінар вчителів англійської мови про шкільну освіту в Україні та Великобританії. Цікаво й невимушено висловлювались педагоги щодо ролі вчителя в освітньому процесі, про риси сучасного фахівця іноземних мов в реальних навчальних умовах. Дискусія набрала вагомості та актуальності через призму складних запитань, які постійно турбують педагогів, особливо в порівнянні статусних та матеріальних можливостей вчителів за кордоном та в українських ЗНЗ. Текстовий матеріал, вдало підібраний керівником семінару, Трофимюком О.О., стосувався теми засідання й мотивував присутніх до щирого спілкування.

Переглядів: 353 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.03.2016

Відповідно до календарного плану підготовки та проведення у 2016 році зовнішнього незалежного оцінювання,у ЗНЗ Бродівського району проводяться навчання та інструктажі для педагогічних працівників,  які будуть залучені до роботи в пунктах проведення пробного ЗНО. Відповідальна  за ЗНО у Бродівському районі – методист РМК Островська М.Й провела нараду з відповідальним за пункт пробного ЗНО – директором Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст.№4 Сидорчук Л.П. та помічником відповідального Боровковою Я.М. щодо забезпечення роботи пункту пробного ЗНО.

Переглядів: 393 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.03.2016

23 березня 2016 року на базі Бродівського педагогічного коледжу ім.М.Шашкевича відбулося спільне методичне засідання класних керівників нашого району та курсових керівників Бродівського педагогічного коледжу "Роль проектів у виховній роботі - саме такою була тема засідання".

 

Переглядів: 334 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.03.2016

У Заболотцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведео урок пам'яті героїв Небесної сотні та зустріч з учасником революції Гідності Хрипливим В.Ю.

Переглядів: 284 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.03.2016

24 березня 2016 року у Заболотцівській ЗОШ І-ІІІ ст. у центрі уваги була заступник директора з навчально-виховної роботи Заболотцівської ЗОШІ-ІІІ ст., вчитель  історії та правознавства,  вчитель вищої  кваліфікаційної  категорії, "вчитель-методист" Стрехалюк Марія Іванівна. У навчальному закладі відбувся окружний семінар-практикум вчителів правознавства "Предметні компетенції учня – результат майстерності вчителя". У плані заняття: лекторій "Формування предметних компетенцій на уроках правознавства", майстер-клас "Впровадження інноваційних технологій навчання з метою формування предметних компетенцій на уроках правознавства", презентація роботи Школи правових знань "Феміда"(учнівської організації Заболотцівської ЗОШ І- ІІІст). З особливою зацікавленістю відбувся тренінг "Робота з обдарованими дітьми" та обмін   досвідом "Формування сучасної правової культури учнів через організацію позакласної  роботи з правознавства". Обговорення відбулося під кутом зору "Правова культура в Україні: хто винен і що робити?"  

Переглядів: 430 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.03.2016

Copyright MyCorp © 2024