Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 17:53

Головна » 2017 » Березень » 24 » Обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»
18:16
Обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»

Упродовж 20-22 березня 2017 року на базі НВК «Школа-садок І-ІІІ ступенів № 38 м. Львова» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». Серед п’яти учителів фізичної культури області, матеріали яких були відібрано до фінального туру, Бродівський район на конкурсі представляв Станіслав Володимирович Дмитрук, учитель Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 з вивченням англійської мови з 1 класу. За рішення журі найкращим уроком фізичної культури з елементами футболу визнаний урок, який провів С.В. Дмитрук, а найцікавішим інноваційним уроком – урок Анастасії Миколаївни Білаш з Червоноградської СЗШ №6. За результатами двох конкурсних днів учитель фізичної культури Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 з вивченням англійської мови з 1 класу С.В.Дмитрук став лауреатом обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». Вітаємо!

Переглядів: 371 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024