Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 20:51

Головна » 2017 » Березень » 24

24 березня 2017 року у спортивному залі Бродівської гімназії ім.І.Труша проведено ІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». Участь у змаганнях взяли команди з Бродівської гімназії ім.І.Труша, Бродівської СЗОШ №2, Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4. З вітальним словом до учнів звернулися директор Бродівської ДЮСШ С.А.Подавець, методист РМК відділу освіти В.О.Стецик, завідувач сектору молоді та спорту РДА Н.О.Гудима. У програмі заходу – презентація, рухлива гра «Гопак», біг з м’ячем, гладкий біг, ведення м’яча з обвідкою, посадка картоплі, олімпійська вікторина. Перемогу у змаганнях здобула команда Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2. ІІ місце посіла команда Бродівської гімназії ім.І.Труша, ІІІ місце команда Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 та ІV місце – команда Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Заступник голови Бродівської районної ради В.С.Підгрушна нагородила переможців спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» кубками і медалями, а призерів – грамотами. Усі учасники змагань отримали солодкі подарунки.

Переглядів: 448 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2017

22 березня 2017 року на базі Бродівського КДНЗ №9 відбулося засідання клубу молодих вихователів ДНЗ району «Фізкультурно-оздоровча робота в дошкільному закладі». Усі присутні мали змогу стати активними учасниками практичного показу застосування нетрадиційних форм організації рухової активності дітей, ознайомитися з використанням схем -карток при проведенні ранкової гімнастики та на заняттях з фізкультури, переглянути заняття з дошкільниками на степ-платформах.

Переглядів: 501 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2017

Упродовж 20-22 березня 2017 року на базі НВК «Школа-садок І-ІІІ ступенів № 38 м. Львова» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». Серед п’яти учителів фізичної культури області, матеріали яких були відібрано до фінального туру, Бродівський район на конкурсі представляв Станіслав Володимирович Дмитрук, учитель Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 з вивченням англійської мови з 1 класу. За рішення журі найкращим уроком фізичної культури з елементами футболу визнаний урок, який провів С.В. Дмитрук, а найцікавішим інноваційним уроком – урок Анастасії Миколаївни Білаш з Червоноградської СЗШ №6. За результатами двох конкурсних днів учитель фізичної культури Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 з вивченням англійської мови з 1 класу С.В.Дмитрук став лауреатом обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». Вітаємо!

Переглядів: 368 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2017

16 березня 2017 року вчителі математики району мали нагоду стати учасниками майстер-класу вчителя-методиста Бродівської гімназії ім.І.Труша Г.Я.Вороняк «Формування компетентності вміння вчитися як засіб досягнення результативності навчання». Галина Ярославівна поділилася досвідом реалізації індивідуальної методичної теми, продемонструвала власні дидактичні доробки, використала інтерактивний прийом – роботу в групах учасників майстер-класу з моделювання методичних форм роботи на уроках математики. Методист РМК Л.С.Шелест організувала обговорення присутніми майстер-класу як сучасної і потрібної форми співпраці вчителів.

Переглядів: 767 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2017

22 березня 2017 року на базі Пониквянської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося міжшкільне методичне об’єднання вчителів математики Ясенівського округу з теми «Формування пізнавального інтересу учнів до математики шляхом компетентнісно орієнтованого підходу до навчання». Детальніше

Переглядів: 370 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2017

22 березня 2017 року у Голубицькій ЗОШ І-ІІ ст. відбулося засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів української мови та літератури Підкамінського освітнього округу з проблеми «Міжпредметні зв’язки на уроках словесності як засіб формування мобільного учня». Учасники засідання мали за мету розкрити роль і значення міжпредметних зв’язків на уроках української мови, проаналізувавши професійну мобільність педагога і його вплив на розвиток мобільності учнів. Детальніше

Переглядів: 466 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2017

23 березня 2017 року відбувся виїзний семінар вчителів англійської мови з теми «Розвиток креативності педагогів» у м.Львів. Учасники семінару отримали неймовірні враження, відвідавши музей та виставковий зал отця Дмитра Блажейовського. Видатний священик, історик церкви, котрий є автором 24 наукових праць, 350 вишитих ікон та хоругв, є нашим співвітчизником і Великим Українцем. Кожен твір довгожителя і патріарха національної культури – то духовний подвиг: цілий іконостас, галерея святих і портретів діячів України, біблійні сцени, майстерно вишиті о.Дмитром Блажейовським, несуть силу, мають велике релігійне значення і є прикладом для оздоби церков. Завітали вчителі до історичного музею, в якому переглянули фотовиставку сучасних митців «Жіночий погляд». Завершився семінар переглядом вистави у театрі М.Заньковецької «Сватання на Гончарівці». Постановка вдало підкреслила суспільні і побутові відносини через фольклорне багатство української культури і додала веселого настрою педагогам.

Переглядів: 390 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2017

17 березня 2017 року відбулося виїзний семінар вчителів іноземних мов та зарубіжної літератури з проблеми «Організація навчально-виховного процесу у контексті національно-патріотичного виховання через використання музейної педагогіки». Учасники семінару розпочали екскурсійну мандрівку від сучасного пам’ятника Ромео та Джульєтті, бо його кінцевим пунктом і був перегляд однойменного балету У.Шекспіра, славетного поета та драматурга ХІV століття. Детальніше

Переглядів: 386 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.03.2017

Copyright MyCorp © 2024