Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 15:36

Головна » 2016 » Листопад » 11 » Формування правових компетентностей учнів
14:39
Формування правових компетентностей учнів

«Важливим напрямком громадянського виховання є правове виховання дітей, яке полягає у прищепленні їм елементарних правових знань, формуванні найпростіших навичок правової поведінки», - розпочала свою роботу ММО класних керівників Підкамінського освітнього округу голова МО Мартинюк І.С. Із 9 шкіл з’їхались класні керівники на засідання у Підкамінську ЗОШ І-ІІІ ст.. В ході роботи присутні мали можливість переглянути презентацію «Організація право виховної роботи в навчальному закладі», яку представила заступник директора з виховної роботи Пянтковська Н.М. Активно працювали класні керівники – учасники  МО з практичним психологом у тренінговому занятті «Формування правових компетентностей учнів», котре підготувала Петринко Л.В., а також соціальний педагог Масловська О.М. запропонувала цікавий роздатковий матеріал для роботи з правового виховання.

Кульмінацією засідання став брейн-ринг «Правила і закони в суспільстві та твоєму житті», який провів вчитель історії та права Борячок Р.В. з  учнями 8 класів. Надзвичайно цікаві конкурси перепліталися з не менш цікавими інсценізаціями та музичними номерами, які підготували класні керівники Остапчук В.І., Іллів О.В. зі своїми вихованцями та вчитель музики  Кутняк С.І.  

Проводячи підсумки роботи МО, методист РМК Островська М.Й., завуч школи Хижук Г.В., класні керівники – Баран О.Є., Дідик О.В., Шаправська Ю.М. відмітили важливість, актуальність теми засідання й оригінальність її представлення.

Переглядів: 397 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024