Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 16:21

Головна » 2016 » Листопад » 11

10 листопада 2016 року у приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя відбувся традиційний обласний фестиваль-конкурс пісенної творчості працівників освіти  «Співоча освітянська родина».   У фестивалі взяло участь близько 30 колективів області та міста Львова. Перше  місце у номінації «Соло» здобула вчитель музичного мистецтва Берлинської ЗОШ І-ІІІ ст. Ольга Цабан. Вітаємо молодого педагога з перемогою!

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 583 | Додав: Адміністратор | Дата: 11.11.2016

10 листопада  2016 р. у Лешнівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів фізики Лешнівського ММО «Особливості викладання фізики у 9 класі». У теоретичній частині семінару вчитель даної школи Іськів Галина Тимофіївна розповіла учасникам засідання про міжпредметні зв’язки на уроках фізики. Методист РМК Шелест Любов Степанівна звернула увагу педагогів на  важливість зв’язку предмета фізики з іншими шкільними дисциплінами. Вчителі ЗНЗ отримали змогу прослідкувати міжпредметність на відкритому уроці з теми «Будова, принцип дії і застосування реостатів», який провела вчитель Михальчук Леся Ярославівна. Присутні педагоги активно ділилися досвідом. Зокрема, Грушецький Михайло Володимирович, вчитель фізики,  в.о. директора Берлинської школи І-ІІІ ст., поділився своїми враженнями та висловив вдячність за організацію та проведення методоб'єднання. 

Переглядів: 356 | Додав: Адміністратор | Дата: 11.11.2016

10 листопада 2016 року відбувся виїзний семінар вчителів іноземних мов та класних керівників Підкамінського освітнього округу з проблеми "Шляхи організації навчально-виховного процесу у контексті    національно – патріотичного виховання через використання музейної педагогіки". Учасники семінару відвідали музей народної архітектури та побуту у м.Львові, заснований у 1971 році для збереження великої історичної пам’яті для людей сьогодення та майбутнього. Експонати музею привезені майже з усіх куточків Західної України і розташовані у колоритній місцевості, що нагадує Карпатський край. Дотик до минулого викликав співчуття до умов життя, в яких проживали наші предки та повагу до митців, котрі створили храми,будинки, музичні інструменти та знаряддя праці власними руками.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 449 | Додав: Адміністратор | Дата: 11.11.2016

03-06 листопада 2016 року на території дитячої туристичної бази «Карпати», що у селі Кам’янка (ур. Дубина) на Сколівщині, відбулись обласні змагання педагогічних працівників Львівщини з пішохідного туризму, приурочені Дню захисника України. Мета проведення змагань – підвищення рівня туристсько-спортивної майстерності учасників змагань, популяризація та пропаганда туризму і здорового способу життя серед педагогів, обмін досвідом та зміцнення дружніх зв'язків між туристами-педагогами Львівщини.  Цього року команду Брідщини представляли Василь Рабуш, Аліна Гудима, вчителі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3; Михайло Ковальчук, вчитель Наквашанської ЗОШ І-ІІІ ст., та Андрій Івасюта, директор Паликоровівського НВК. 

Переглядів: 303 | Додав: Адміністратор | Дата: 11.11.2016

10 листопада 2016р. відбулося засідання методичного об’днання вчителів фізичної культури Підкамінського  освітнього округу з проблеми «Туристична мандрівка як метод фізичного виховання школярів», який відбувся на базі Голубицької ЗОШ І-ІІ ст. Спільно із працівниками відділу рекреації та туризму  Національного природного парку «Північне Поділля» проведено цікаву мандрівку по туристичному маршруті «Триніг». Учасники семінару мали неабияку можливість оглянути унікальні природно-геологічні та штучні об’єкти, що розташовані на території комплексної геолого-ботанічної пам’ятки природи «Триніг» НПП «Північне Поділля». Під час мандрівки вчителі фізкультури побували біля джерела, що є одним із витоків річки Стир, оглянули залишки бліндажів Другої світової війни, доторкнулися до багатовікових буків-патріархів та берези темної, що занесена до Червоної книги України, а також оглянули закам’янілі піскові глиби, які виступили на поверхню із дна архаїчного Сарматського моря кілька мільйон років тому. Методист районного методичного кабінету Стецик В.О. закцентував увагу вчителів на тому, що туристичні мандрівки є одним із методів фізичного виховання, засобом формування здоров’язбережувальних компетентностей школярів.Набродившись досхочу осіннім буковим лісом та отримавши неабиякий фізичний та духовний заряд від спілкування із живою природою, учасники семінару у післяобідню пору повернулися до своїх домівок.

Переглядів: 462 | Додав: Адміністратор | Дата: 11.11.2016

«Важливим напрямком громадянського виховання є правове виховання дітей, яке полягає у прищепленні їм елементарних правових знань, формуванні найпростіших навичок правової поведінки», - розпочала свою роботу ММО класних керівників Підкамінського освітнього округу голова МО Мартинюк І.С. Із 9 шкіл з’їхались класні керівники на засідання у Підкамінську ЗОШ І-ІІІ ст.. В ході роботи присутні мали можливість переглянути презентацію «Організація право виховної роботи в навчальному закладі», яку представила заступник директора з виховної роботи Пянтковська Н.М. Активно працювали класні керівники – учасники  МО з практичним психологом у тренінговому занятті «Формування правових компетентностей учнів», котре підготувала Петринко Л.В., а також соціальний педагог Масловська О.М. запропонувала цікавий роздатковий матеріал для роботи з правового виховання.

Переглядів: 395 | Додав: Адміністратор | Дата: 11.11.2016

Copyright MyCorp © 2024