Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 11:53

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 115 116 »

31 березня 2017 р. у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбувся районний семінар-практикум для вчителів фізики «Інноваційні технології на уроках фізики в загальноосвітній школі». Директор школи Мартинюк Б.Б. розповів присутнім про реформу школи, а саме: опорні школи і роль вчителя фізики в них. Вчитель фізики даного навчального закладу Цінцірук Л.І. продемонструвала педагогам використання інтерактивної дошки та інтерактивного проектора на уроках фізики. Голова РМО вчителів фізики Баб'як Г.О., вчитель Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4, ознайомила присутніх колег із алгоритмом створення блогу. Методист РМК Шелест Л.С. сконцентрувала увагу вчителів району на методиці проведення інтелектуального Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня», що буде проводитись в загальноосвітніх навчальних закладах 5 квітня.

Переглядів: 381 | Додав: Адміністратор | Дата: 03.04.2017

Підведено підсумки обласного етапу X Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Вода - джерело життя». На конкурс представлено понад 600 учнівських робіт. Відповідно до протоколу засідання журі конкурсу 11 вихованців ЗНЗ і ДНЗ Бродівського району стали переможцями і призерами. Вітаємо! Детальніше

Переглядів: 471 | Додав: Адміністратор | Дата: 03.04.2017

Підведено підсумки обласного конкурсу-виставки "Природа і фантазія". На конкурс - виставку були представлені 344 роботи школярів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області. Учениця 9 класу Паликоровівського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-ДНЗ»  Денис Соломія посіла І місце у номінації «Писанкарство». Вітаємо!

Переглядів: 348 | Додав: Адміністратор | Дата: 03.04.2017

«Економічне виховання дітей старшого дошкільного віку засобами гри» - це тема семінару-практикуму  керівників дошкільних навчальних закладів району, який 28 березня 2017 року проходив у Бродівському КДНЗ №8 у формі брейн-рингу. Переходячи від раунду до раунду, учасники семінару знайомилися з арсеналом прийомів, яким володіють господарі засідання, щоб розвинути в дітях економічні здібності: використання ребусів, асоціація за друдлами, робота з мнемотаблицями, екослова та іншими. На завершення методист РМК О.Ткачик провела методичний інтерактив «Почуто. Побачено. Обговорено».

Переглядів: 449 | Додав: Адміністратор | Дата: 31.03.2017

Упродовж 27-31 березня 2017 року у загальноосвітніх навчальних закладах району проведено Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Мета заходу - заохочення учнів до читання, пропаганда української книги, розвиток естетичних потреб особистості, виховання в школярів любові до книги, культури читання.

Переглядів: 491 | Додав: Адміністратор | Дата: 31.03.2017

Нещодавно в ЗНЗ району відбувся ІІ етап Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», в якому взяли участь понад 800 учнів шкіл. Мета конкурсу – популяризація роботи з обдарованими учнями, виховання творчої еліти, інтелектуальний розвиток молоді. Участь школярів у конкурсі створює позитивний емоційний фон і визначає їх рівень знань і уявлень. Головна увага конкурсу спрямована на розвиток особистості, її ініціативи, кмітливості, винахідливості, активної роботи емоцій і почуттів. Цей конкурс вчить міркувати не тільки над позицією, яка виникла, але і переносити цю логіку в життя. Прагнучи до перемоги, учні досягають успіху у житті, бо шлях до нього – набуття знань інтелектуальної компетенції.

Переглядів: 377 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.03.2017

29 березня 2017 року учасників засідання круглого столу для керівників гуртків англійської мови дошкільних закладів району з теми «Вчимо дошкільнят англійської мови» гостинно приймав Бродівський КДНЗ №7. Для обговорення методистами РМК І.Глухенькою та О.Ткачик були запропоновані питання щодо організації навчальних занять з дітьми 5-річного віку, труднощів, які виникають при вивченні іноземної мови, та шляхів їх подолання. Присутніх вразив творчий підхід педагога О.М.Мандзі до організації навчального процесу у ДНЗ, яким вона охоче поділилась з колегами.

Переглядів: 398 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.03.2017

Нещодавно у Бродівській ЗОШ І ст. № 1 відбувся щорічний конкурс "Міс школярочка". Дівчатка 4-их класів мали можливість проявити себе у конкурсах: "Мій коник", "Юна господинька", "Маленька перукарка", "Я - модель", інтелектуальний конкурс та інші. Кожна учасниця одержала свій титул: "Міс чарівність", "Міс посмішка", "Міс грація", "Міс ніжність", "Міс глядацька симпатія". Почесне звання "Міс школярочка -2017" здобула учениця 4-В класу Софія Вигранівська.

Переглядів: 416 | Додав: Адміністратор | Дата: 29.03.2017

29 березня 2017 року у Підгорецькому НВК відбулося засідання Ясенівського міжшкільного методичного об'єднання вчителів історії з проблеми «Формування національної свідомості учнів». Лейтмотивом заняття стали слова Президента України, сказані під час виступів на урочистих заходах із нагоди 100-річчя Української революції 1917-1921 років: «Щоб не повторювати трагічних помилок, потрібно вивчати уроки історії». Методист районного методичного кабінету Сірко Лариса Василівна наголосила, що національно-патріотичне виховання дітей та молоді має стати одним із пріоритетних напрямів діяльності педагогічних працівників у формуванні громадянина як високоморальної особистості, яка плекає українські традиції, духовні цінності, володіє відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатна реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства, сповідує європейські цінності. Детальніше

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 497 | Додав: Адміністратор | Дата: 29.03.2017

Нещодавно відбувся виїзний семінар для вихователів дошкільних навчальних закладів району «Використання освітнього потенціалу рідного краю» за маршрутом: м.Броди – с.Лукаші – с.Накваша – с.Попівці – смт. Підкамінь – м.Броди. Педагоги змогли ознайомитися з особливостями організації життєвого простору Лукашівського, Наквашанського, Поповецького ДНЗ та перейняти цікавий досвід щодо національно-патріотичного виховання у Підкамінському ДНЗ, дізнатися про історичне минуле цієї місцевості, помилуватися її неповторною природою.

Переглядів: 476 | Додав: Адміністратор | Дата: 28.03.2017

Copyright MyCorp © 2024