Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 12:08

Головна » 2013 » Березень » 15

З метою виявлення та підтримки учнівської молоді, які мають здібності до експериментальної та дослідницької роботи в галузі біології (природознавства), екології та сільського господарства на базі Львівського обласного дитячого еколого-натуралістичного центру пройшли очні тури обласних етапів Всеукраїнських конкурсів дослідницько-експериментальних робіт з природознавства "Юний дослідник" і науково-дослідницьких та винахідницьких проектів "Біологія, екологія, сільське господарство". Конкурс дослідницько-експериментальних робіт з природознавства "Юний дослідник" проводився у номінаціях: "Я і природа", "Рослини навколо нас", "Тваринний світ", "Охорона здоров’я", "Народознавство, краєзнавство".

За підсумками журі переможцями конкурсу  стали:  

у номінації "Охорона здоров’я"

Шиманюк Галина, учениця 4 класу Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

у номінація "Я і природа"

Ганушкевич Мар’яна, учениця 5 класу Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст.

На базі Корсівської ЗОШ І-ІІ ст. відбулося засідання Лешнівського міжшкільного методичного об'єднання вчителів історії та правознавства з проблеми "Розвиток пізнавальних інтересів на уроках історії". Теоретичний  матеріал викладено та обговорено у колі педагогічних працівників, його практичне застосування  було здійснене на уроці історії України у 8 класі на тему "Україна у роки  Північної війни" вчителем даного навчального закладу Вовчук Оксаною Вікторівною. Підсумок семінару підвела методист РМК Л.ВСірко. 

Відбувся районний фестиваль-конкурс "І  слово, і пісня, матусю, тобі" у  таких номінаціях "Пісні  про  маму", "Авторська  поезія про маму", "Авторська  проза про маму". У фестивалі  взяли участь 98 конкурсантів.  Переможцями стали ...


Переглядів: 321 | Додав: Адміністратор | Дата: 15.03.2013

Відбулося засідання районної школи молодого вчителя початкових класів на базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3. Педагоги відвідали відкритті уроки з української мови у 2 класі (вчитель Тимчишин Т.В.), у третьому класі (вчитель Надала О.А.) та четвертому (вчитель Реп’янська Г.І.).


З ініціативи Бродівської гімназія ім. І.Труша та за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Бродівської райдержадміністрації, з метою виявлення та підтримки здібних і обдарованих  дітей, піднесення  престижу  знань в актовому залі Бродівської  гімназії  імені  Івана Труша відбувся  районний  інтелектуальний  конкурс-гра  "Мудрагелики". В конкурсі  взяли участь учні 4 класів шкіл міста та району: Підкамінської, Наквашанської та Пониковицької ЗОШ І-ІІІ ст., Гаї-Дітковецької та Конюшківської ЗОШ І-ІІ ст., Бродівської ЗОШ І ст.№1.

"Мудрагеликами" стали:

І місце

Юзва Соломія, учениця Бродівської ЗОШ І ст. №1

Кучер Андріана, учениця Гаї-Дітковецької ЗОШ І-ІІ ст.

ІІ місце

Доленюк Олександра, учениця Бродівської ЗОШ І ст. №1

Дмухновська Ядвіга, учениця Бродівської ЗОШ І ст. №1

Людвік Мар’ян, учень Конюшківська ЗОШ І-ІІ ст.

Проказюк Владислав, учень Гаї-Дітковецька ЗОШ І-ІІ ст.

ІІІ місце

Стрільчук Михайло, учениця Бродівської ЗОШ І ст. №1

Демчук Роман, учень Бродівської ЗОШ І ст. №1

Мартин Соломія, учениця Бродівської ЗОШ І ст. №1

Кудрик Анна, учениця Конюшківська ЗОШ І-ІІ ст.

Ковальчук Софія, учениця Гаї-Дітковецької ЗОШ І-ІІ ст.

Олексюк Сергій, Підкамінська ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 294 | Додав: Адміністратор | Дата: 15.03.2013

У Львівському обласному дитячому еколого-натуралістичному центрі завершилася виставка робіт обласного етапу VI Міжнародного екологічного конкурсу "Здоров'я може бути смачним". Мета виставки-пропаганда серед дітей та учнівської молоді здорового способу життя, пробудження зацікавленості до здорового збалансованого харчування, поглиблення знань про здорову їжу, формування культури споживання їжі, підтримки всебічних здібностей і створення умов для творчого розвитку та зацікавленості учнів 1-4 класів загальноосвітніх, вихованців дитячих дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

 Найкращими визнано дитячі роботи:

у номінації "Капелюх, повний здоров’я"

Довгушко Аліни, вихованки старшої групи "А" ДНЗ № 9 "Пролісок" м.Броди (керівник - Ящишин О.Я.);

колективна робота дітей старшої групи ДНЗ№ 8 м. Броди (керівники - Савич Р.І, Ступень Н.О.)

у номінації "Казка в прозі "Друг пан Здоров’я"

Адамець Софії, ученицяїі 4 класу Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 (керівник – Пастушок І.І.);

Вихриста Дениса, учня 5 класу Черницької  ЗОШ І-ІІ ст. (керівник - Боднарчук Г.А.);

у номінації "Вірш «Реклама молока"

Тація Дениса, вихованця  старшої групи ДНЗ №8 м. Броди (керівник – Миськів Л.В.)

Безрукої Ярини, вихованки старшої групи "А" ДНЗ № 9 "Пролісок" м.Броди (керівник - Ящишин О.Я.);

 
Переглядів: 304 | Додав: Адміністратор | Дата: 15.03.2013

  

Команди юних інтелектуалів Бродівської гімназії імені Івана Труша, Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2, Бродівських ЗОШ І-ІІІ ст. №3,4 взяли участь у обласному  етапі  VІ чемпіонату  відкритої шкільної ліги Львівщини з інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?" серед школярів 9-11 класів шкіл І-ІІІ ступеня. Команда " Фрейд був би в шоці" Бродівської  гімназії  імені  Івана Труша посіла ІІІ місце.

Переглядів: 360 | Додав: Адміністратор | Дата: 15.03.2013

Біля пам'ятника Великому Кобзареві відбулись урочистості з нагоди 199-ї річниці від дня народження Тараса  Григоровича Шевченка. Районною владою та учнями Бродівської гімназії ім. Івана Труша покладено квіти до пам'ятника Пророка. За участі гімназистів та їх наставників проведено  Шевченківські читання.


Переглядів: 355 | Додав: Адміністратор | Дата: 15.03.2013

У Пониковицькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся  районний семінар-практикум заступників директорів шкіл з виховної роботи з проблеми "Сучасні підходи до організації роботи з батьками у навчальному закладі". Мета семінару-практикуму - підвищення рівня професійної компетентності педагогів щодо організації роботи з батьками. Директор школи Граб С.А. ознайомив присутніх з історією навчального закладу. Знайомство зі шкільною родиною провела у формі презентації та відеоматеріалів заступник директора з виховної роботи даної школи Коваль І.І. Вона ж  поділилась досвідом роботи як в умовах сучасної школи формувати ціннісне ставлення до родини. Про батьківські збори як одну з головних форм взаємодії школи, сім'ї та громадськості говорила у своєму виступі завідувач РМК Антоненко Н.В. Далі заступники директорів шкіл відвідали  години спілкування: "Сім’я-ключ до щастя" (класний керівник 3 класу Гутник Н.І.), "Ми всі – одна сім'я, єдина ми родина…" (класний керівник 5 класу Волос Г.М.), "Чию старість ти втішиш" (класний керівник 8 класу Габа О.Я.) та стали учасниками практикуму "Неправильне виховання: що це таке?". Заступник директора з навчально-виховної роботи даної школи Адамович Л.С. розкрила усі тонкощі участі школи в обласному конкурсі мікропроектів місцевого розвитку за напрямом "Енергозбереження освітніх закладів", показавши співпрацю школи та батьківської громади. А учні 7-11 класів та педагогічний колектив школи під керівництвом вчителя української мови та літератури Гутник І.М. захопили усіх присутніх  літературно-музичною композицією "Без сім"ї свого роду – немає нації, народу". Підводячи підсумки семінару-практикуму учасники підтвердили слова В.Сухомлинського: "На моральному здоров'ї сім'ї  і будується педагогічна мудрість школи".







 
Переглядів: 341 | Додав: Адміністратор | Дата: 15.03.2013

Copyright MyCorp © 2024