Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 11:48

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 115 116 »

Щорічно гімназисти 6 (10) класів у Бродах під час літньої практики працюють над власними проектами. 09 червня 2017 року у Бродівській гімназії імені І. Труша відбувся захист проектів пошуково-дослідницького товариства «Джерело». Учні представляли свої роботи перед членами журі: Наталією Антоненко, завідувачем РМК відділу освіти Бродівської РДА, Ларисою Сірко та Людмилою Заяць – методистами РМК; Миколою Бакаєм – секретарем Бродівської міської ради; Оксаною Демидчук та Галиною Паньків – заступниками директора Бродівської гімназії ім. І.Труша; Юрієм Мельником, Богданою Гавданович та Ольгою Янченко – учителями цього навчального закладу. Детальніше ...

Переглядів: 476 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.06.2017

11 червня 2017 року у Гаї-Дітковецькому НВК відбувся вечір-зустріч з випускниками. У святково прибраній залі вітали випускників 2017 року, ювілейних та неювілейних років, усіх тих, хто навчався чи рік тому, чи цілих п’ятдесят. Дякували школі та батькам 9 цьогорічних випускників 9 класу. Звучали слова подяки рідному селу, школі з уст випускників від 1967 року випуску і до сьогодні. Вітали своїх гостей школярі піснями та танцями.

Переглядів: 762 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.06.2017

09 червня 2017 року учні 9-А класу Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 із класним керівником Топилко Г.Я. та працівниками Бродівського історико-краєзнавчого музею Ханаковою Н.М. та Корчаком А.М. здійснили цікаву й захоплюючу мандрівку в Дубенський замок і Тараканівський форт. Залами музею, а також підземеллями замку проводив цікаву екскурсію А.Корчак, а таємниці і загадки форту відкривав місцевий краєзнавець, працівник Дубенського заповідника В.Ткач.Також учасники екскурсії мали можливість побачити розкопки церкви.

Переглядів: 433 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.06.2017

08 червня 2017 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулося урочисте вручення свідоцтв про неповну середню освіту. Директор школи Сидорчук Людмила Петрівна, а також класні керівники Топилко Галина Ярославівна та Чернецька Мирослава Вікторівна, перші вчителі, батьки звернулися до дев'ятикласників з вітальним словом.

Переглядів: 431 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.06.2017

Незабутні враження залишаться в школярів 4-А класу та 7-Б класу Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (класні керівники Диндура Л.М., Малік Л.К.), які побували 6-7 червня 2017 року на екскурсії у м. Яремче. Протягом двох днів учні милувалися водоспадами, стрімкими гірськими річками, побували на батьківщині Роксолани, пройшлися стежками О.Довбуша, гостювали в хатині «догори дригом». Навіть примхи погоди не завадили покататися на підйомнику у Буковелі та спостерігати вершини гір за допомогою підзорної труби. А ввечері школярі ласували печеною картоплею із салом, довго ділилися враженнями біля карпатської ватри. Дитячий сміх та українські пісні спліталися із шумом смерек. Надовго запам'ятається екскурсія як учням, так і батькам.

Переглядів: 365 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.06.2017

08 червня 2017 року парк шкільних автобусів відділу освіти Бродівської районної державної адміністрації поповнився ще двома "Школяриками ". З Черкас до Бродів їх доправили водії фірми "Сервіскар " Куріло Геннадій та Чинков Олександр. Виробник - ПАТ " Черкаський автобус". Вартість одного автобуса - 1млн.688тис. грн. Один автобус отримала опорна Підкамінська ЗОШ I-III ступенів, інший - Берлинська ЗОШ I-III ступенів. Кошти на придбання шкільних автобусів надійшли за активного сприяння Львівської обласної ради (голова - Ганущин О.), Львівської ОДА (голова - Синютка О.), Бродівської районної ради та райдержадміністрації (голови - Швед Є., Цигилик О.), за що їм - велика подяка від школяриків та освітян Бродівщини. І слова вдячності - заступнику директора департаменту освіти і науки ЛОДА Гайдуку І.

Переглядів: 589 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.06.2017

01 червня 2017 року учасники районного конкурсу «Книгоманія-2017» та учні пільгових категорій навчальних закладів району відвідати у Львові Дитячий форум «Космовізія». Школярі Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2, Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4, Підкамінської ЗОШ І-ІІІ ст., Берлинської ЗОШ І-ІІІ ст., Наквашанської ЗОШ І-ІІІ ст., Пониковицької ЗОШ І-ІІІ ст., Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст., Станіславчицького НВК, Конюшківської ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у квестах, конкурсах, майстер-класах, ознайомились з новими виданнями художньої літератури та придбали книги. Цікавою була пізнавальна екскурсія вулицями Львова.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 413 | Додав: Адміністратор | Дата: 06.06.2017

01 червня 2017 року з нагоди Дня захисту дітей гімназисти 2-4 класів Бродівської гімназії ім. Івана Труша здійснили природничо-краєзнавчу веломандрівку східними теренами Бродівського району. Під час велотуру гімназисти та їх наставники оглянули сакральні споруди українського дерев’яного зодчества – старовинні церкви у селах Дітківці та Гаї-Дітковецькі. Також юні мандрівники побачили найстарішу в районі кам’яну фігуру з хрестом, що стоїть на роздоріжжі за селом Дітківці від 1839 року, побували біля могили розстріляних енкаведистами 26 червня 1941 року молодих хлопців-бранців та оглянули пам’ятник так званої «Обітниці стриманості від гріховних поступків окремими мешканцями Гаїв-Дітковецьких», який було встановлено у 1847 році при в’їзді до села.Проте, найцікавішим об’єктом, заради якого відбулась веломандрівка, для гімназистів була ботанічна пам’ятка природи «Макітра», що у складі заповідних територій Національного природного парку «Північне Поділля». Залишивши велосипеди на межі території заповідника, гімназисти у супроводі інтерпретатора природи НПП «Північне Поділля» оглянули цікаві цінні рослини, які тут зростають, та піднялися пішохідною стежиною на вершину гори до встановленого геодезичного знака. У післяобідню пору, сповнені приємних вражень від спілкування із живою природою, гімназисти повернулися до Бродів, подолавши 24,5 км на велосипедах по лісових та польових дорогах.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 454 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.06.2017

01 червня 2017 року  весело та змістовно пройшли заходи до Дня захисту дітей у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Цікаво пройшов флешмоб "Ми за мир" та конкурс малюнка на асфальті "Ми всі діти твої, Україно!". В програмі свята були спортивні змагання та конкурси. На завершення діти переглянули пізнавальний відеофільм про Україну. Свято підготували вчителі школи: Вигінна Л.О., Лозова З.Я., Чернецька М.В., Ковальчук О.В.

Переглядів: 475 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.06.2017

30 травня 2017 року на базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 був проведений районний методичний захід – аукціон творчих педагогічних задумів «Інтегроване навчання в початкових класах». Під керівництвом методиста РМК Кирик І.Є. педагоги напрацювали ідеї щодо інтеграції змісту навчальних предметів в початкових класах. А потім мали змогу представити їх, розповісти про  структуру інтегрованого дня та зміст навчального матеріалу, форми та прийоми роботи. Кожний лот аукціону – педагогічний задум інтегрованого дня чи уроку, який було «придбано» і схвалено колегами.  Підсумовуючи роботу, вчителі зазначили, що така форма методичної роботи є цікавою та корисною.

Переглядів: 582 | Додав: Адміністратор | Дата: 30.05.2017

Copyright MyCorp © 2024