Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 15:56

Головна » 2017 » Березень » 13 » Вчитель англійської мови Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 отримала сертифікат та стипендію від Президента України
21:42
Вчитель англійської мови Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 отримала сертифікат та стипендію від Президента України

Нова

Нова українська школа потребує нових підходів до навчання, які грунтуються на засадах педагогіки, партнерства, співпраці між учнями та вчителями, що вимагає переосмислення ролі як педагога так і учня. Бути учителем ХХІ століття - значить не тільки викладати теоретичні знання, а й навчати кожного креативно підходити до вирішення проблем, формувати активну громадянську позицію, вільно висловлювати власну точку зору на уроці, бути «режисером» свого навчання. Саме таким вчителем Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. № 2 з вивченням англійської мови з 1 класу є Нестерук Мар'яна Романівна, яка завдяки наполегливій праці стала переможцем Програми педагогічної майстерності від посольства США, Американської ради з міжнародної освіти та здобула право на стажування в Америці протягом 2-х місяців. Вона пройшла курс підвищення кваліфікації в університеті м. Ріно, Невада та практику в американській середній школі, де змогла побачити як навчаються американські школярі та провести уроки спільно з вчителями-партнерами. Зі слів Мар`яни Романівни найбільше її вразила відкритість вчителів, їх готовність до змін та бажання співпрацювати з педагогами різних країн.

Стажування вчителя не обмежилось перебуванням у США, воно перетнуло кордони і покрокувало по всій Україні. Ви спитаєте, яким чином? Дуже просто. Всіх учасників програми було запрошено в м. Київ на конференцію педагогічної майстерності та досягнень вчителів, де вони мали унікальну можливість поділитися власним досвідом, ознайомитись з досвідом колег, дізнатися про нові та вже реалізовані проекти у сфері середньої освіти, налагодити співпрацю та постійно бути он-лайн.

Крім того, Нестерук М.Р. є провідним агентом програми « Вчителі англійської мови – агенти змін», яка розроблена спільними зусиллями Британської ради і громадської ініціативи (GoGlobal) та спрямована на впровадження новітніх підходів у вивченні англійської мови. В рамках цієї програми Мар`яна Романівна провела ефективні тренінги для вчителів міста і району.

Плідна праця вчителя була належно оцінена. 2 березня 2017 р. вона була запрошена в Адміністрацію президента України, де отримала сертифікат про успішне закінчення курсу вчителів-тренерів англійської мови та стипендію фонду, яким опікується дружина президента.

Хочеться висловити впевненість, що сучасне покоління вчителів школи швидко абсорбує все нове і інтегрується в сучасний навчальний процес, широко використовуючи світові педагогічні досягнення та технології.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст.№2

Л.Т. Прокопець

Переглядів: 476 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024