Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 21:07

Головна » 2016 » Червень » 16 » У Наквашанській ЗОШ I-III ст.
10:33
У Наквашанській ЗОШ I-III ст.

На базі Наквашанської ЗОШ І-ІІІ ступенів з 30 травня по 10 червня 2016 року працював літній мовний табір "Вірні друзі". Заняття в таборі не нагадували урок, а допомагали учням непомітно подолати мовний бар’єр, отримати мотивацію для подальшого удосконалення англійської мови.

Під час роботи табору були проведені різні спортивні змагання, ігри, "True  or false", "The opposite", конкурс малюнків на асфальті по визначних місцях Лондона, заочна подорож до англомовних країн та вікторина "What I know about Britain", відео лекторій "Word in the street", мовне лото для повторення числівників англійською мовою, перегляд фільмів "Snowdon" і "Loch Ness". 
      Діти відгадували загадки на різні теми, з великим задоволенням грали в рухливі ігри на спортивному майданчику під час яких повторили, як вимовляються рухи на англійській. 
Учні були переповненні враженнями від організованих екскурсії  в Бродівський історико-краєзнавчий музей та походів на гори Макітру, Збараж і Триногу, де вони ознайомилися із окремими краєвидами, пам’ятними знаками, рідкісними рослинами в лісах по дорозі на ці гори.
      В день закриття табору було проведено круглий стіл "Мої враження від літнього мовного табору", де всі учасники мали змогу поділитися враженнями, висловити свої думки.
Ці 10 днів в таборі залишили незабутні враження в пам’яті учнів школи
Переглядів: 317 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024