Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 04:05

Головна » 2015 » Листопад » 30 » Розвиток творчих здібностей учнів на уроках фізики
16:35
Розвиток творчих здібностей учнів на уроках фізики

26 листопада 2015 року на базі Шнирівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів фізики на тему «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках фізики». У ході роботи учасники засідання зазначили, що творчі здібності розвиваються в процесі діяльності, тому необхідно розробляти й удосконалювати різні види творчих завдань.

У практичній частині міжшкільного  методичного об’єднання Степчук Надія Степанівна, вчитель фізики Шнирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  провела відкритий урок на тему «Тиск і сила тиску. Одиниці тиску». Педагог вміло поєднала використання інформаційно  – комунікаційних технологій із роботою учнів у групах, використовуючи цікаві й проблемні задачі якісного та кількісного характеру.

Миколаєвич В.П., вчитель фізики Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. № 2, зазначив, що діти продемонстрували глибокі знання з теми, а вчитель майстерно створила добрий емоційний настрій уроку, який сприятиме розвитку як пізнавального інтересу так і творчих здібностей учнів з фізики.

   

 

Переглядів: 374 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024