Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 02:41

Головна » 2016 » Червень » 29 » Літній англомовний табір “Smile” у Лешнівській ЗОШ I-III ст.
16:23
Літній англомовний табір “Smile” у Лешнівській ЗОШ I-III ст.

З 30 травня по 14 червня 2016 року у Лешнівській ЗОШ І-ІІІ ст. працював літній мовний табір “Smile”.  Створення  табору з іноземної мови мало на меті забезпечення відпочинку,дозвілля та тренування дітей у вивченні англійської мови.  У таборі діти мали можливість спілкуватися іноземною мовою та застосовувати її у різних формах діяльності (іграх,вікторинах,конкурсах,змаганнях).У мовному таборі перебувало 15 дітей (8,3%) – це переважно учні початкової та середньої школи. Роботу табору організовували вчителі англійської мови Т.А.Савчук  та Л.О.Пришко. Школярі працювали за такою програмою 

30.05 -Відкриття табору. Діти ознайомились з режимом роботи мовного табору, були проведені ігри, під час яких учні познайомились один з одним, обравши собі англійські імена, повторили англійський алфавіт, вчилися складати словосполучення та речення за моделями.

31.05 – SportsDay. Було проведено змагання, ігри з м’ячем – “Trueorfalse”, “Edible – Inedible”, “Confusion”, “TheOpposite” . Учні поділились на дві команди – дівчата та хлопці, перемогу отримали дівчата. Також з учнями була проведена бесіда про бережливе ставлення до навколишнього середовища, учні прибрали пришкільну територію.

01.06-Holliday ”WeAreYoungUkrainians”. Вчителі розповіли про права та обов’язки дітей в Україні,ознайомили з традиціями відзначення Міжнародного  Дня захисту дітей в англомовних країнах.Було проведено конкурс малюнка “PatriotsofUkraine” .Усі діти отримали заохочувальні презенти(жовто-блакитні кульки),які вони надули і випустили в небо.

02.06 –Shopping Day. До цього дня діти готувалися заздалегідь. Кожен заздалегідь підготував список назв товарів, які вони мають знайти на ринку, повторили правила поведінки в громадських місцях.

03.06 -The dayofmusic. Цей день запам’ятався вихованцям проведенням караоке-гри в таборі та визначенням кращого виконавця пісень англійською мовою.Учні вивчили декілька пісень на англійській мові.

06.06 -День знавців англійської мови. В цей день діти грали в мовне лото, під час гри вони повторили числівники в англійській мові, а також практикувались у читанні скоромовок на англійській мові. З великим задоволенням учні грали в рухливі ігри на шкільному спортивному майданчику,під час яких повторили, як вимовляються рухи на англійській.

07.06 -Healthy lifestyle. Цей день був присвячений здоровому способу життя. Діти ходили на екскурсію до річки Слонівки та до місцевого ставка, називали види спорту англійською мовою, навчилися розповідати на англійській мові про свої улюблені види спорту та якими видами спорту займаються вони.

08.06-The FairyTalesDay. В цей день в таборі відбулась презентація казок “ TheRollingRoll” та “TheTurnip”. Учні поділись на дві команди та по черзі переказували  твори, для яких самостійно виготовили елементи костюмів .

09.06-Interesting WorldofEnglish. Діти ознайомилися з цікавими фактами та курйозами розмовної англійської мови.Зачитували та розігрували короткі жарти та гумористичні сценки.

10.06-Play andstudy. Цього дня учні працювали в кабінеті  інформатики:виконували тестові завдання різного рівня складності,розв’язували ребуси та цікаві задачі.

13.06-Cartoons Day.

Перегляд англомовних мультфільмів на великому екрані захопив школярів,вони намагалися дублювати репліки героїв рідною мовою.Мультфільми “SnowWhite”,“TomandJerry” ,“Mermaid”, “LittleRedRiddingHood” сподобались учасникам табору найбільше і вони запевнили вчителів,що переглядатимуть їх вдома у свій вільний час.

14.06-Закриття табору.Підсумки роботи.

Вчителі-тренери  табору охоче вислухали враження дітей про проведений з користю для них час.Отримали побажання та пропозиції  учасників на наступний рік.

III.Висновки

Поставлені завдання були виконані в результаті злагодженої роботи вчителів і дітей. Вся виховна діяльність в мовному таборі була організована відповідно до плану роботи на кожен день, учні отримали практичні навички в застосуванні англійської мови, навички роботи у команді та групах. Діти поділились думками та планами щодо нових проектів та видів діяльності, які б вони бажали мати наступного разу.

Переглядів: 549 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024