Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 01:17

Головна » 2016 » Жовтень » 1 » Квест "Час пригод"
21:29
Квест "Час пригод"

Кажуть, що сучасна молодь безініціативна. Мовляв, вони лише сидять у своїх смартфонах і їм більше нічого не треба. Однак це не так. Є діти, для яких важливіша реальність. Саме з таких складається наш Бродівський міжшкільний учнівський парламент, роботу якого координує методист районного методичного кабінету Мирослава Островська, а очолює президент Петро Мартин (учень 11 класу Заболотцівсьої ЗОШ І-ІІІ ст.). Тут зібрались підлітки, у яких багато творчих ідей та енергії для їх втілення.

Однією з таких, якраз був квест «Час пригод», який відбувся 01 жовтня 2016 року у Бродах. Ми об'єднались у 4 команди по 5 учасників. Бігаючи за попередньо складеним маршрутом, ми виконували цікаві завдання. Деякі з них потребували фізичної підготовки, наприклад подолання лабіринту із зав’язаними очима, або обминання фішок на велосипеді. Інші вимагали концентрації та уважності, наприклад розгадування слова за азбукою Морзе, розшифровування фраз по книгах. Розповідаючи вірші Шевченка , ми пробуджували патріотичний дух,адже саме місце біля пам’ятника створювало атмосферу. Проявити креативність ми мали змогу, коли робили фотографії, такі як з собакою чи з капелюхами. Волонтери справедливо оцінювали виконання завдань. Хоча головне не перемога, а участь, все ж таки найкращою була команда під назвою #Vikateam. Вони отримали невеличкі подарунки.Дійство закінчилось у кінотеатрі - переглядом мотиваційного фільму «Едді Орел», з якого ми усі почерпнули для себе багато корисного. Хоча ми були замучені, ніхто не хотів іти додому, тому ми сиділи в парку та насолоджувались смаколиками. Усі залишились задоволені, про це свідчили бурхливі обговорення по дорозі додому.

Хочеться подякувати учениці Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Христині Паламар, адже вона зробила дійсно велику роботу під час підготовки завдань та маршрутів. Також дякуємо нашим спонсорам: керівнику кінотеатру «Світ кіно»,сектору молоді і спорту Бродівської РДА, ну і, звичайно, відділу освіти Бродівської РДА.

 

Анастасія Левицька,

учасниця Бродівського міжшкільного учнівського парламенту,

учениця Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст.№2

Переглядів: 355 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024