Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 21:16

Головна » 2016 » Червень » 16 » ІІ тур патріотично-туристичної гри «Гарт юних» серед гімназистів
11:40
ІІ тур патріотично-туристичної гри «Гарт юних» серед гімназистів

У середу, 9 червня, в Національному природному парку «Північне Поділля» відбувся ІІ тур патріотично-туристичної гри «Гарт юних» серед гімназистів, на цей раз 3-іх (7-их) класів Бродівської гімназії ім. Івана Труша, що у Львівській області. Співорганізаторами цього заходу для школярів були працівники відділу рекреації та туризму і відділу еколого-освітньої роботи природоохоронної установи.

Розпочалася гра з шикування на мальовничій лісовій поляні у підніжжі комплексної геолого-ботанічної пам’ятки природи «Триніг», що у складі ділянок НПП «Північне Поділля». Після вітальних виступів еко-наставників парку та вчителів гімназії, учасники гри вийшли на поетапні змагання. Змагалися юні натуралісти-патріоти у віднайдені «скарбу» з використанням компаса та карти, у створенні «лісовичка», у плетінні віночків, у краєзнавчій вікторині тощо.

Після обіду для всіх учасників гри «Гарт юних» працівники відділу рекреації та туризму провели цікаву екскурсію, під час якої гімназисти оглянули велетенські останці закам’янілих валунів – мільйонлітні мегаліти з дна Сарматського моря та печеру-грот у буковому лісі.

У післяобідню пору, з гарними враженнями від спілкування з живою природою та з приємною втомою гімназисти повернулися додому.

Переглядів: 261 | Додав: Адміністратор
Copyright MyCorp © 2024