Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 18:45

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 115 116 »

Нещодавно на базі Бродівської гімназії гімназії ім. І.Труша відбулося засідання творчої групи вчителів інформатики району. Члени творчої групи вивчили та обговорили теоретичне підгрунтя особливостей впровадження та викладання інформатики в початковій та середній школі. Саме тому було розроблено та впорядковано електронний посібник «Електронна підтримка викладання курсу інформатики у 4,7,8 класах загальноосвітньої школи». 

Переглядів: 390 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.05.2017

19 травня 2017 року  у Бродівській СЗОШ І-ІІІ ступенів №2 з вивченням англійської мови з 1 класу відбувся віче-реквієм «Герої не вмирають!».

Переглядів: 366 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.05.2017

У барвистій своїй вишиванці Україна іде по землі... Ці слова з відомої пісні Назарія Яремчука якнайповніше розкривають зміст Всесвітнього дня вишиванки, коли українці всього світу, одягнувши свої вишиванки, єднаються у любові до рідної землі. Таке свято вишиванки відбулося 18  травня 2017 року в Орихівчицькому НВК. З самого ранку лагідні сонячні промені вигравали різними барвами на вишиванках вихованців дитячого садочка, учнів та вчителів НВК. Детальніше

Переглядів: 518 | Додав: Адміністратор | Дата: 19.05.2017

18 травня 2017 року у Бродівській ЗОШ І ст. №1 проведено майстер-клас для вчителів початкових класів району  з теми «Метод проектів як засіб креативно-пізнавальної діяльності школяра». Власний досвід роботи для молодих педагогів презентувала вчитель-методист Бродівської ЗОШ І ст. №1 Кметь Оксана Михайлівна. Особливо молоді педагоги зацікавилися інформацією про інтеграцію навчального матеріалу  з різних предметів під час реалізації проектів. Також під наставництвом Кметь О.М.  вчителі розробили та представили проекти відповідно до нових програм.

Переглядів: 512 | Додав: Адміністратор | Дата: 19.05.2017

18 травня 2017 року у Станіславчицькому НВК під керівництвом педагога-організатора Янсевич О.І. було проведено день вишиванки. Мамина пiсня, отчий дiм, дiдусева казка, бабусина вишиванка, незамулена криниця, з якої пили воду чумаки – це наша родовiдна пам’ять, нашi символи, наша iсторiя. Саме такі традиції зберігає колектив Станіславчицького НВК.

Переглядів: 527 | Додав: Адміністратор | Дата: 18.05.2017

17 травня 2017 року  у Бродівській гімназії ім. Івана Труша відбувся тренінг з національно-патріотичного виховання «З Україною в серці». Мета заходу – підготовка педагогічних працівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів до організації і здійснення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді. Участь у тренінгу взяли заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори, класні керівники загальноосвітніх навчальних закладів, методисти районного методичного кабінету відділу освіти. Тренер з національно-патріотичного виховання Надія Сворінь, заступник директора з виховної роботи Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, провела з педагогами інтерактивне навчання з блоку програми «Патріотизм як суспільна та особистісна цінність». Детальніше...

Переглядів: 812 | Додав: Адміністратор | Дата: 18.05.2017

На веснянім видноколі зайнялась зоря. Свято в школі! Свято в школі! Свято Букваря! Такими словами 17 травня 2017 року у Станіславчицькому НВК розпочалося традиційне шкільне свято - свято Букваря. Першокласники протягом цілої години радували присутніх своїми віршами, піснями, танцями. Школярики дякували перш за все своїй першій книжці Букварику. Зі словами подяки звернулася до присутніх вчитель 1 класу Степчук Дарія Іванівна.

 

Переглядів: 418 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.05.2017

17 травня 2017 року засідання круглого столу творчої групи вчителів історії району «Нові підходи до використання музейної педагогіки у діяльності загальноосвітнього навчального закладу» відбулося у музеї-заповіднику «Золочівський замок». Детальніше

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 509 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.05.2017

16 травня 2017 року вчителі історії Підкамінського міжшкільного методичного об'єднання (керівник Борячок Роман Володимирович) разом з учнями Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст. взяли участь у публічному лекторії, який проводив науковий співробітник Бродівського історико-краєзнавчого музею Корчак Андрій Михайлович. Темою зустрічі стало дослідження мандрівного Євангліє, яке перебуває у спадковій власності родини Романичів із села Суховоля. Детальніше...

Переглядів: 433 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.05.2017

Учні та вчителі Білявецького НВК 12 травня 2017 року здійснили туристську еколого – пізнавальну мандрівку екологічною стежиною національно – природного парку «Північне Поділля» (г. Збараж та г. Тринога). Метою подорожі було ознайомитися із цікавими місцями рідного краю. Під час мандрівки учні побачили біорозмаїття національного природничого парку: рослини Червоної книги, навчилися розрізняти бук від граба, білу березу від чорної… Побачили звідки бере початок р.Стир, побували на каменоломні, на горах Збараж та Тринога. Дуже цікаво розповідав колишній вчитель школи Шишка М.М. про неймовірну красу Бродівщини.

Переглядів: 505 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.05.2017

Copyright MyCorp © 2024