Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 06:23

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 110 111 112 113 114 115 116 »

На базі Бродівської СЗОШ  І-ІІІ ступенів  з вивченням англійської мови з 1 класу №2 та Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбулося зовнішнє незалежне оцінювання 2011 з української мови та літератури. У тестуванні взяло участь  498 учасників 2 червня та 471 учасник 3 червня.

Тест з української мови і літератури є обов’язковим предметом для всіх учасників ЗНО, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів у 2011 році, за винятком абітурієнтів які отримали атестати про повну загальну середню освіту у 2007 році або раніше.

Перевірка тестових зошитів та визначення результатів тестування обох сесій з української мови і літератури буде проведено протягом двох тижнів. Після чого на персональних сторінках абітурієнтів з’явиться інформація про результат кожного учасника, переведений у рейтингову 200-бальну шкалу.

Звертаємо увагу учасників ЗНО, що для допуску до пункту тестування абітурієнт обов’язково має взяти із собою документ, що засвідчує особу (паспорт або свідоцтво про народження, серія й номер якого зазначені в сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання), сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання та запрошення-перепустку для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Переглядів: 390 | Додав: Адміністратор | Дата: 06.06.2011

У   Львові, Палаці мистецтв, відбувся  заключний  концерт та  нагородження  переможців  обласного  фестивалю-конкурсу "І слово, і пісня, матусю, тобі". Переможцями  стали  учні  загальноосвітніх  шкіл  району:

у номінації  "Пісні  про маму"

ІІ місце - Варава  Лілія та Попеско Анастасія, учениці Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4;

ІІ місце - Баландюк  Олег, учень Гаї-Дітковецької  ЗОШ І-ІІ ст.

ІІІ місце - Гаврилюк  Ольга, учениця  Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2;

у номінації  "Авторська  проза  про  маму"

І місце - Кінаш  Вікторія, учениця  Бродівської  ЗОШ І-ІІІ ст. №4

у номінації  "Авторська  поезія  про  маму"

І місце - Кайдан  Галина, учениця  Бродівської  СЗОШ І-ІІІ ст. №2

ІІІ місце - Миськів  Олена, учениця  Підкамінської  ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ  місце - Гайда  Юлія, учениця Суховільської  ЗОШ І-ІІІ ст.

Вітаємо  переможців!

Переглядів: 487 | Додав: Адміністратор | Дата: 06.06.2011

Відбувся   районний  фестиваль  художньої  творчості  працівників  освіти  "Співоча  освітянська  родина"  у  таких  номінаціях: солісти, дуети, тріо, ансамблі. Метою фестивалю було  виявити  талановиті  освітянські  родини, учителів, працівників  дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних  закладів; сприяти  розвитку їх  творчих  обдарувань, відзначити  і популяризувати  кращі  освітянські  художні  колективи  і  окремих  виконавців.

Переможцями  визнано:

у номінації "солісти"

І місце – Кравицьку  Наталію  Степанівну,  Бродівська  СЗОШ І-ІІІ ст. №2

ІІ місце –Лаврін  Ірину  Романівну, Бродівський  ЦДЮТ

ІІ місце – Марчук  Любов  Богданівну, Паликоровівський  НВК

ІІІ місце – Перуна  Степана  Тарасовича, Бродівська  ЗОШ І-ІІІ ст. №4

у номінації "дуети"

І місце – Губач  Зоряну  Юріївну та  Лаврін  Ірину  Романівну, Бродівська  ЗОШ І ст. №1

ІІ місце – Перуна Степана Тарасовича і  Леськів Мирославу Петрівну, Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №4

ІІІ місце – Гавришка  Івана Богдановича і  Рудак  Марію  Іванівну, Пеняківська ЗОШ І-ІІІ ст.

у номінації "тріо"

І місце – тріо  вчителів "Світанок" Бродівської  ЗОШ І-ІІІ ст. №3

ІІ місце – тріо вихователів "Ми із  джазу" ДНЗ №1 м. Броди

ІІІ місце – тріо  педагогів Бродівського  РЦНТТУМ

у номінації "ансамблі"

І місце – ансамбль  "Веселковий  розмай" Бродівської  гімназії  імені  Івана  Труша

у номінації "родинний  ансамбль"

І місце  - сім'ю  Марчуків,  Паликоровівський  НВК


Переглядів: 412 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.05.2011

18  травня 2011 року  у Пеняківській  ЗОШ І-ІІІ ст.  відбулося Підкамінське ММО  класних керівників "Ціннісне  ставлення  до  природи". Класні  керівники ознайомилися  з  екологічним  проектом "Село моє – квітуча квітка  в  серці України". В  рамках проекту  переглянуто презентації  про історію    села, його природу та  екологічні  проблеми : "Без  минулого  немає  майбутнього" ( учні 9 кл., класний керівник Вегера М.П.), "Люби  і  знай  свій  рідний  край" ( учні 10 кл., класний керівник Прокопчук М.В.), "Збережімо  красу  рідного  краю  для  наших  нащадків" ( учні 8 класу, класний керівник Федюк  Г.В.).


Також  відбувся районний семінар вчителів біології «Проблеми біорізноманіття в сучасній  біологічній освіті. Навчальні та виховні можливості екологічної системи». Присутні мали можливість ознайомитись з учнівським проектом «Навчальні та виховні можливості екологічної стежини», переглянути відеоматеріали на згадану тему. Після чого була організована робота на станціях екологічної стежини. Перша станція – подвір’я школи.Особливої уваги заслуговує лелече гніздо, яке розмістилося на даху школи. Лелеки зустрічали гостей вітальним клекотом. Наступні станції – річка Луг, карстове озеро « Синє вікно», майдан «Гута Пеняцька».


Учасники семінару обмінялися досвідом, виробили концепцію екологічного виховання та навчання учнів на матеріалах екологічних стежин району.


Переглядів: 490 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.05.2011

На базі Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів проводилося міжнародне порівняльне дослідження якості природничо-математичної освіти  TIMSS  2011 учнів 8-ого класу. Учні виконували завдання з математики, фізики, географії, біології, хімії і географії. Крім того опитування проводилося серед вчителів,які викладають дані предмети у 8 класі і директора. Результати учнівських робіт будуть проаналізовані і узагальнена інформація покаже рівень нашої області і України загалом на міжнародній арені.


Переглядів: 451 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.05.2011

У  Бродівській  ЗОШ І-ІІІ ст. №3  відбувся  семінар-практикум  для заступників  директорів  з  виховної  роботи  загальноосвітніх  навчальних  закладів  району з проблеми "Аналіз  і  корекція шкільних  виховних  програм". Методист  РМК Антоненко  Н.В. ознайомила  присутніх з методикою аналізу шкільних програм виховання. Заступники  директорів  шкіл  з  виховної  роботи  за допомогою  питальника  для  аналізу  та  оцінювання  якості  виховної  програми  школи проаналізували структуру та зміст розроблених у загальноосвітніх навчальних закладах І -ІІ ст. та І ст. району  шкільних виховних програм.Також обговорено проект моделі моніторингу якості виховання у загальноосвітніх навчальних закладах Львівської області, підготовлений ЛОІППО.




 

Переглядів: 425 | Додав: Адміністратор | Дата: 18.05.2011

З 2003 року у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента №339/2003 від 19 квітня 2003 року. У день Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

16 травня  20011 року  День Європи відзначено у нашому районі на базі Бродівської ЗОШ І- ІІІ ст. №4. Радо вітала школа команди шкільних євроклубів: "Планета мрій" (Бродівська гімназія імені Івана Труша), "Єврогелексі" (Бродівська СЗОШ І-ІІІ ст. №2), "Європейський вибір" (Бродівська ЗОШ І- ІІІ ст. №4). У програмі святкування: урочисте відкриття заходу, знайомство з експозицією Євроклубів, презентація досвіду роботи ШЄКів, конкурсна презентація Італії (стінгазети, музичне виконання твору італійською мовою, національна кухня італійців, домашні завдання). На завершення  всі прийшли до думки, що представлятиме Бродівський район збірна команда євроклубів.

Переглядів: 428 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.05.2011

На  сторінках  радіопередачі "Барви  рідного  слова", що стала  вже традиційною, редактор  Бродівського  радіомовлення  М.Микитюк та методист  РМК  Л.Заяць  висвітлили  цікаві  факти  із  життя видатного  українського  письменника-експресіоніста, громадського  діяча Василя  Стефаника, торкнулися проблем  вивчення  творчості  письменника-класика  у  шкільному  курсі  української  літератури, поспілкувались  про  актуальність  новелістики.  Адже 14  травня 2011 року виповнилося 140 років  з дня народження Василя Семеновича Стефаника.

Переглядів: 431 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.05.2011

На базі Бродівської гімназії ім.І.Труша  відбулося засідання  районного  методичного  об'єднання вчителів української мови та літератури "Реалізація сучасних вимог при викладанні української мови та літератури". Вчителі-словесники переглянули презентацію "Сучасні технології у викладанні", підготовлену методистом  РМК  Л.Заяць, стали учасниками круглого столу, за яким вчителі С.Менько, О.Янченко та О.Сех поділились власними знахідками щодо ситуативних  та ігрових завданнь як інструменту розвитку зв’язного мовлення, формування читацьких інтересів на уроках української літератури і диференціації як засобу особистісно орієнтованого навчання. 



А на уроках "Проблема зради національних інтересів у драматичній поемі "Бояриня" Лесі Українки" (10 клас) та "Осмислення прочитаного твору А.Дімарова "Блакитна дитина" (7 клас ) вчителі Булишин Б. та Паськів І. продемонстрували практичне використання сучасних технологій навчання.

 У  Бродівській  ЗОШ І-ІІІ ст. №3 проведено  підсумкову  конференцію-презентацію  проектів  шкільних  програм  виховання за  участю  директорів/завідувачів та класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів І ст., директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ст. Учасники конференції обмінялись досвідом створення виховних програм та презентували розроблені у загальноосвітніх  навчальних закладах району  шкільні виховні програми.









Переглядів: 439 | Додав: Адміністратор | Дата: 12.05.2011

У листі 1/9-325 від 29 квітня 2011 року Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України подано інформацію про робочі навчальні плани на 2011-2012 навчальний рік. Розміщуємо їх на сайті для ознайомлення.

Архівний файл: Navch.pl_11-12

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2011 року №462 затверджено новий Державний стандарт початкової загальної освіти. Розміщуємо на сайті для ознайомлення (архівний файл NMO-430 Derstandart poch osv 2011.)

Переглядів: 414 | Додав: Адміністратор | Дата: 12.05.2011

Copyright MyCorp © 2024