Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 04:35

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 108 109 110 111 112 ... 115 116 »

Шановні освітяни!

 Відділ освіти Бродівської райдержадміністрації щиро вітає Вас із професійним святом – Днем працівників освіти! Жодна професія не ставить таких вимог до людини, як професія педагога. Вищого звання, ніж учитель, на землі немає. Ми всі довіряємо йому найдорожче і найцінніше – наших дітей. 

Неповторна особистість, носій загальнолюдських цінностей, глибоких знань та високої культури – це все про нього, нашого мудрого вчителя, вихователя, викладача, майстра.

Кожен з нас, хоча б яким шляхом пішов у самостійне життя, пам’ятає шкільні роки, своїх наставників, котрі сформували наш інтелектуальний та духовний розвиток, навчили любити цей світ, свою Україну, наповнили серця своїх учнів добром і вірою.

Шановні вчителі, педагоги, всі освітяни! Саме Вам належить ключова роль у піднятті рівня престижу освіченості в суспільстві та формуванні інтелектуальної  еліти. Нехай же Ваша щоденна праця сприймається з повагою. Хай те добро, тепло і ласка, що Ви так щедро насіяли серед вихованців, проростає і дає рясні плоди. Нехай множаться Ваші успіхи, добрим зерном колоситься освітянська нива.

Зі святом Вас! Здоров'я і наснаги, благополуччя і злагоди!

 

З повагою

Начальник відділу освіти                                         

Бродівської РДА                                                                                            В.Івах

 

Переглядів: 421 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

У районному Народному домі відбулися  урочистості з нагоди Дня працівників  освіти. Освітян району вітали о. Ярослав Царик, начальник  відділу  освіти Бродівської РДА Івах В.Г., голова Бродівської РДА Стронський В.Т., голова Бродівської  районної  ради Шайдулліна О.В., голова районної профспілкової організації  працівників  освіти і науки Сторожук М.М. Хвилюючим моментом свята стало представлення 26 молодих педагогів, які цьогоріч влилися в освітянські колективи.

Переглядів: 437 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Відбувся  виїзний семінар вчителів християнської етики району з проблеми "Формування ціннісних орієнтацій на уроках християнської етики" за маршрутом м. Броди – м. Жовква- с. Заглинне -  м. Броди.

Переглядів: 470 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

У  Бродівській гімназії імені І.Труша відбувся районний  семінар  практичних  психологів з проблеми "Дослідження проблеми спілкування у працях Дейла Карнегі". Учасники семінару ознайомились з порадами продуктивного спілкування за Дейлом Карнегі.

Переглядів: 436 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Проведено моніторингове дослідження якості математичної освіти у 4, 9 класах, гуманітарної освіти (української мови та літератури) у 9 класах загальноосвітніх навчальних закладів Бродівського освітнього округу (Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Берлинська ЗОЩ І-ІІІ ст., Конюшківська, Станіславчицька ЗОШ І-ІІ ст.).   
Переглядів: 451 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

Проведено організаційне  засідання динамічної творчої  групи вчителів української мови і літератури під гаслом "У серце ввійде тільки те, що йде  від  серця"(Ж-Ж.Руссо). Було обговорено  основні питання, над якими працюватимуть  словесники  впродовж навчального року, здійснено огляд  новинок сучасної  української  прози та  складено  її  бібліографію.

Переглядів: 408 | Додав: Адміністратор | Дата: 27.10.2011

30 серпня 2011 року відбулась серпнева освітянська конференція. Здобутки та досягнення минулого 2010-2011 навчального року та невирішені проблеми обговорили педагоги району та запрошені гості: голова Бродівської РДА В.Т.Стронський, голова Бродівської районної ради О.В.Шайдулліна, заступник голови Бродівської РДА Ю.Я.Шарун, голова районної профспілки працівників освіти М.М.Сторожук. 

Переглядів: 769 | Додав: Адміністратор | Дата: 06.09.2011

З Днем знань!

Відлетіло у вирій безтурботне літо, а щедра осінь гостинно відчинила двері в усіх школах України. Які різні почуття викликає передзвін першого дзвоника! З цікавстю і водночас з острахом чекають його першокласники, з радістю і душевним трепетом - випускники, хвилюються батьки і вчителі. Усюди квітнуть посмішки, горять різнобарв"ям квіти, чути веселі вигуки вітань зі святом першого дзвоника - Днем знань.

З нагоди свята 1 Вересня, яке цього року крокує поруч з 20-річним ювілеєм Незалежності України, вітаю усіх педагогів, ветеранів освтньої галузі, учнів, батьків, адже всі ми вийшли у світ з з дверей школи. І тільки від нас залежить, якою ж буде доля нашої держави завтра.
Зичу здоровя, жаги нових знань, творчого неспокою, професійного зростання, життєвого благополуччя. Хай новий 2011-2012 навчальний рік принесе вам нові відкриття, позитивні емоції, вагомі здобутки. 

З повагою, 

В.Івах,
начальник відділу освіти 
Бродівської райдержадміністарції.
Переглядів: 391 | Додав: Адміністратор | Дата: 31.08.2011

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст.№4 відбулась нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів.

Розглянуто питання:

- про організацію навчально-виховного процесу у 2011-2012 навчальному році;

- про порядок проведення обов’язкових щорічних профілактичних медичних оглядів учнів загальноосвітніх навчальних закладів;

- про медичні огляди педагогів та технічного персоналу;

- про стан підготовки навчальних закладів до нового навчального року;

- про організацю та проведення серпневої педагогічної конференції та засідань методичних об"єднань;

- про проведення Першого єдиного уроку, присвяченого відзначенню 20-ї річниці незалежності України;

- про атестацію загальноосвітніх навчальних закладів у 2011-2012 навчальному році.

Переглядів: 382 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.08.2011

Про навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів на 2011-2012 навчальний рік (лист Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 29.04.11 № 1/9-325).

Рекомендації щодо розроблення робочих навчальних планів для загальноосвітніх навчальних закладів (Додаток до листа  від 29.04.11 № 1/9-324 ).

Переглядів: 433 | Додав: Адміністратор | Дата: 21.08.2011

Copyright MyCorp © 2024