Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 11:15

Головна » 2017 » Березень » 20

15 березня 2017 року на базі фізичного факультету ЛНУ ім. І. Франка відбувся ІІ етап (очний) обласного конкурсу учнівських проектів з фізики в межах освітнього проекту «Фізика навколо нас». Конкурс проводився з метою професійного розвитку педагогічних працівників, формування у школярів морально-етичних цінностей та екологічної культури шляхом залучення їх до експериментально-дослідницької роботи, розвитку позитивного ставлення до навколишнього світу, створення передумов для формування ключових компетенцій (соціальних, полікультурних, інформаційних, комунікативних) та стимулювання в учнів природної допитливості і творчого потенціалу. Детальніше

Переглядів: 380 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.03.2017

13 березня 2017 року у Бродівській гімназії ім.І.Труша відбулося засідання творчо – координаційної групи вчителів зарубіжної літератури про організацію уроків з предмета у музеях. Керівник групи, вчитель зарубіжної літератури Бродівської ЗОШ І – ІІІ ст.№4, Г.Я.Вишневська надала теоретичну інформацію про роль музейної педагогіки та про труднощі проведення уроків у шкільних музеях.

Переглядів: 429 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.03.2017

Нарешті огорнула нас своїм теплом, осяяла сонячним промінням, підживила енергію ще зовсім рання весна. І в таку чудову днину у дошкільному підрозділі Гаї-Дітковецького НВК проведено ранок «Я люблю матусю». "Матусю моя дорогенька, це свято дарую тобі" - такі щирі слова лунали з уст маленьких вихованців.Діти подарували своїм матусям приємні хвилини насолоди та квіти, виготовлені власноруч. Звичайно, до цього доклали багато зусиль вихователі Тетяна  Ільїв, Леся  Нагорна  та музичний керівник Наталя  Заяць.

Переглядів: 504 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.03.2017

В рамках Тижня духовності, який проходив у Бродівській ЗОШ І ст.№1 з 13 по 19 березня 2017р. під гаслом «Два крила, якими підноситься людський дух в безкраї простори – це віра й наука» було проведено: спільну молитву за участю священика о.Тараса з храму Воздвиження Чесного Животворящого Хреста УКГЦ, Хресну дорогу для учнів і учителів школи у цьому ж храмі, тематичні виховні години про Боже Милосердя, захід «Стежками Божих заповідей» для учнів 3-4-их класів, який провела катехит Хиль Г.А.  

Переглядів: 391 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.03.2017

Copyright MyCorp © 2024