Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 02:35

Головна » 2017 » Лютий » 23

21 лютого 2017 року в Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст.№4 відбувся районний семінар-тренінг «Гуманна освіта. Захист тварин». Учасниками заходу були вчителі біології, початкових класів, вихователі дошкільних навчальних закладів, заступник директора Бродівського педагогічного коледжу ім.М.Шашкевича А. Соя, представники громадських організацій «Наше місто», «Степ», міської ради, КП «Броди», духовенство. Семінар відбувся за сприяння БФ Великобританії «Naturewatch Foundation», компанії «Кормотех» (м.Львів). Детальніше

Переглядів: 464 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.02.2017

20 лютого 2017 року у Боратинському НВК відбулося спільне ММО вчителів англійської мови та зарубіжної літератури з теми «Використання бінарного уроку як однієї з форм активної пізнавальної діяльності учнів. Формування в учнів позитивних мотивів навчально – пізнавальної діяльності, творчих ініціатив й активності» .

Переглядів: 370 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.02.2017

22 лютого 2017 року в Підкамінській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено методичне об’єднання вчителів математики  на тему «Стимулювання творчої ініціативи учнів на уроках математики». Вчителі  мали змогу відвідати урок у 10 класі «Тригонометричні формули: формули додавання», який підготувала та провела вчитель цієї школи Кравчук Надія Ярославівна. За круглим столом педагоги поділилися досвідом щодо шляхів розвитку творчих здібностей учнів на уроках математики. Із фотодобірки  «Тиждень математики у Підкамінській ЗОШ І-ІІІ ст.»,  яку презентувала Кравчук Н.Я. , учасники семінару ознайомилися із проведеними заходами «Математичний ярмарок» та «Математична газета» в рамках тижня математики в школі. Вчителі  також переглянули виховний захід «Математика в піснях і творчості українського народу», підготовлений вчителями та учнями Підкамінської ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 457 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.02.2017

22 лютого 2017 року в Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 проведено засідання творчо-координаційної групи вчителів початкових класів району з проблеми «Національно-патріотичне виховання молодших школярів: практика і досвід».  Власним досвідом з цього питання поділилися вчителі початкових класів Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Котельницька Л.О. та Демчук У.Я., які підготували та провели  виховний захід «Хоробрі серця». Члени творчої групи переглянули напрацьовані матеріали з реалізації Концепції національно-патріотичного виховання, які систематизовані у електронній збірці.  Також  педагоги вшанували пам'ять загиблих військових авіаторів, відвідавши Алею Слави  місцевої авіаційної бригади. Вічна слава Героям!

Переглядів: 375 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.02.2017

Саме такою була тема зустрічі школярів Гаї-Дітковецького НВК із заступником начальника відділу екологічного контролю водних ресурсів та атмосферного повітря – старшим державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Сергієм Ігоровичем Швайкою. Перші квіти після тривалої зими приносять величезну втіху для душі. Прогулянка до лісу ранньої весни – просто спокуса. Руки так і тягнуться до квітів… Але не поспішайте рвати це диво, створене природою! Нині деякі види квітів і рослин належать до рідкісних та зникаючих, і занесені до Червоної книги. 

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 401 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.02.2017

21 лютого  2017 року у Гаї-Дітковецькому НВК відбувся захід «Рідна мова – щебет солов’я», приурочений Міжнародному Дню рідної мови. Учні школи під керівництвом вчителя української мови та літератури Стручевської Г.М. та Мови-Чарівниці (Кучер А., уч. 8 класу) ще раз переконалися і передали глядачам, що мова українська ввібрала у себе все: сонце і зорі, красу вишневого цвіту і ранкові роси, шепіт трави і дзвінкий спів струмочка, вечірні тумани і тепло літнього дня. Під час свята виконувались вправи на чистоту і правильність висловлювань, вживання числівників, порівнянь.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 429 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.02.2017

21 лютого  2017 року на базі Бродівського РЦДЮТ відбувся районний семінар-практикум педагогів-організаторів. Робота проходила у формі творчої лабораторії «Перлина натхнення». Зважаючи на те, що у цей день відзначався Міжнародний день рідної мови, теоретичний матеріал поданий бібліотекарем Бродівського історико-краєзнавчого музею Ханаковою Н.М та методистом Бродівського РЦДЮТ Антонівим В.М. про зберігача народної творчості Осипа Роздольського, виявився доречним та цікавим. 

Переглядів: 555 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.02.2017

22 лютого 2017 року у Бродівській ЗОШ І ст. №1 відбувся виховний захід "І.Я.Франко - гордість і окраса свого народу та землі", приурочений міжнародному Дню рідної мови та 160 річниці від дня народження Каменіра. Підготували та провели свято вихователь  ГПД  Волинець Л.І., вчитель музики Губач З.Ю., вчитель початкових класів Каплич О.Я. та учні 4-их класів. Учні ГПД 4-их класів інсценізували уривок з казки "Лисиця і Журавель" та декламували вірші про рідну мову.

Переглядів: 388 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.02.2017

Copyright MyCorp © 2024