Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 14:07

Головна » 2017 » Лютий » 22

20 лютого 2017 року у Голосковицькому НВК був проведений тематичний вечір - реквієм "Їх  прийняло небо, лишивши списки…"  Кожен з присутніх передаючи свічку, торкнувся пам’яттю цього священного вогню-частинки вічного. А світло цієї свічки хай буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою. Вони повинні жити в нашій пам’яті - Герої Небесної Сотні! Історія одна, і Ми – її частина...

Переглядів: 348 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.02.2017

Вже пройшло 2 роки відколи Україна втратила геніального співака – лідера гурту Скрябін. Говорячи про Андрія Кузьменка, одразу перед очима постає красивий чоловік, який завжди залишався собою та говорив те, що думав. Кузьма не любив пафосу та усе своє життя залишався щирим патріотом. Скрябін був не лише прекрасним музикантом, Андрій Вікторович також писав книжки простою, звичною для нас усіх мовою та активно допомагав воїнам АТО. Як він говорив у одному із своїх інтерв’ю: “Воїн з мене ніякий, на передовій я протримаюсь десь 10 хвилин. Але в тилу я досить таки потужний чувак” . На превеликий жаль, ця прекрасна людина покинула нас, трагічно загинувши у ДТП. Ця подія нікого не залишила байдужим, саме тому Бродівський міжшкільний учнівський парламент 16 лютого 2017 року організував вечір пам’яті. «Ніщо не вічне, окрім пам’яті», - саме ця фраза стала гаслом дійства. 

Переглядів: 426 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.02.2017

16 лютого 2017р. у Берлинській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичного об’єднання класних керівників Бродівського ОО №2 «Консенсус та його роль в роботі класного керівника». В ході засідання проведено заняття з елементами тренінгу, де учасниками стали класні керівники і старшокласники. Результат роботи надихає, адже всі отримали позитивний заряд енергії, практичні навички та емоційне спілкування.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 364 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.02.2017

Copyright MyCorp © 2024