Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 15:04

Головна » 2016 » Грудень » 31

Відходить в історію 2016 рік – непростий, насичений подіями, напруженою працею і глибоким змістом. Але він залишається для нас добрим спогадом, бо подарував нам радість зустрічей і відкриттів, новий професійний та життєвий досвід.

Новорічно-різдвяні свята для всіх нас з дитинства улюблені й радісні, наповнені світлом очікування дива й надії.Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток, а священне світло Віфлеємської зорі освітить Ваші серця любов’ю, з першою колядкою в кожну родину хай увійдуть усілякі гаразди, мир і злагода. Щастя, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань, успіхів, радості і Божої благодаті кожному з Вас, дорогі колеги!

ХАЙ ВАМ ЩАСТИТЬ У НОВОМУ РОЦІ!

Переглядів: 320 | Додав: Адміністратор | Дата: 31.12.2016

30 грудня 2016  року група учнів Конюшківської ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом педагога-організатора Ірини Дудич відвідала Львівський військовий госпіталь.  Діти привітали воїнів з Новим роком та Різдвом Христовим, подарували концерт і , звичайно, подарунки. Гучними оплесками зустріли концерт юних артистів захисники. Дякуємо всім, хто допоміг  організувати цю зустріч, зокрема волонтерській сотні м.Львова в особі Марини Якушевої. Дякуємо дітям за їх добре серце, Раді Лідерів школи за  ініціативу, батькам за підтримку!

Переглядів: 358 | Додав: Адміністратор | Дата: 31.12.2016

Copyright MyCorp © 2024