Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 10:38

Головна » 2016 » Грудень » 08

У Лугівській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар вчителів математики та фізики Ясенівського ММО «Практичне застосування елементів інноваційних технологій на уроках математики та фізики». У теоретичній частині учасники методичного об’єднання обговорили підґрунтя даної проблеми. 

Переглядів: 478 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.12.2016

Нещодавно відбувся семінар вчителів математики Підкамінського методичного об’єднання з теми «Застосування передових педагогічних технологій для розвитку творчої особистості учня при навчанні математики» на базі Наквашанської ЗОШ І-ІІІ ст. Сучасне суспільство висуває нові вимоги перед освітою. Формування в учнів творчих здібностей, розвиток їхніх природних нахилів і задатків є одним із важливих завдань навчання математики в школі. Реалізація нових завдань в освіті потребує нових підходів, один із них – застосування сучасних педагогічних технологій. Методист РМК,  Шелест Л.С., розкрила суть сучасних технологій, а саме: проектної технології та критичного мислення.

Переглядів: 421 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.12.2016

Формування професійної компетентності вихователя в умовах оптимізації педагогічної діяльності - тема сьогоднішнього семінару для керівників ДНЗ району, який відбувся у Бродівському КДНЗ №9. Метою семінару було надання допомоги керівникам дошкільних навчальних закладів  в організації ефективних форм та методів управління педагогічними кадрами, стимулювання процесу якісних  змін у професійній діяльності. Учасники семінару мали змогу ознайомитися з досвідом роботи вихователя Чорної Любові Богданівни «Місце художнього слова у розвитку дитини», системою роботи дошкільного закладу з музейної педагогіки. Головний спеціаліст відділу освіти Р.Гула та методист РМК О.Ткачик провели з слухачами тренінгове навчання щодо електронної реєстрації дітей в ДНЗ.

Переглядів: 441 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.12.2016

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти Бродівської РДА на  2016-2017 навчальний рік було проведено розмовний семінар вчителів англійської мови. Захід за участі вчителів Підкамінського, Ясенівського та Лешнівського освітніх округів відбувся у Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2 з вивченням англійської мови з 1 класу. Під час якого учасники опрацювали методичні рекомендації щодо формування вмінь діалогічного мовлення з програмових тем, здобули практичні вміння  складати діалоги, працюючи в парах, використовуючи додаткові відео та аудіо матеріали.

Переглядів: 298 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.12.2016

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти Бродівської РДА на  2016-2017 навчальний рік та на виконання листа МОН України №1/9/61 від 22.11.2016 року «Про закриття року англійської мови»  8 грудня 2016 року у Бродівській гімназії імені Івана Труша було проведено День англійської мови в контексті національно-патріотичного виховання, зокрема, захід «Любімо Батьківщину», підготовлений вчителями гімназії, Лисик Г.І. та Стеблій О.П.

Переглядів: 295 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.12.2016

8 грудня 2016 року у Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2 з вивченням англійської мови з 1 класу відбулося засідання районного методичного об'єднання вчителів початкових класів " Нові підходи до підготовки і проведення уроків на компетентнісних засадах".

Переглядів: 400 | Додав: Адміністратор | Дата: 08.12.2016

Copyright MyCorp © 2024