Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 00:49

Головна » 2016 » Листопад » 25

25 листопада 2016 року у загальноосвітніх навчальних закладах району відбувся Міжнародний природничий інтерактивний конкурс "Колосок - осінній - 2016". 

Переглядів: 464 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

В п’ятницю, 25 листопада, в Гаї-Дітковецькому НВК відбувся вечір пам’яті жертв голодоморів «Не згасне свіча пам’яті» під керівництвом вчителя історії Вихрист Н.Б. Під час проведення заходу діти розповіли про жахливі сторінки цих трагічних для українського народу днів. В кінці вечора прозвучало прохання приєднатися до всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті».

Переглядів: 394 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

25 листопада 2016 року у Бродівській гімназії імені Івана Труша  відбулася зустріч педагогів навчальних закладів району з письменником Андрієм Курковим, автором більше як 20 творів, членом Спілки кінематографістів, членом Національної  спілки письменників України, з найвідомішим письменником з України (так у світі називають Андрія Куркова).  

Переглядів: 348 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

24 листопада 2016 року у Бродівській СЗОШ І-ІІІст. №2 відбулася зустріч практичних психологів та соціальних педагогів району з отцем УГКЦ, психотерапевтом, керівником благодійної організації «Знамення» Дмитром Польовим. Прочитана лекція «Особливості зростання дитини в сім»ї з  алкогольною проблемою». Увага учасників зустрічі була зосереджена на психологічному супроводі дітей з алкогольною проблемою. Розданий методичний матеріал та надані індивідуальні консультації.

Переглядів: 483 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

24 листопада 2016 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІст.№3 відбулося засідання школи молодого вчителя історії з проблеми "Застосування хмарних технологій на уроках історії". Урок історії України в 11 класі «Зародження дисидентського руху» провела вчитель історії Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 Голіновська Галина Богданівна, вона ж  і поділилася досвідом роботи з проблеми «Хмарні технології на уроках історії та правознавства: доцільність використання, практичний ефект». Засідання круглого столу «Революція гідності: підсумки, перспективи» провів вчитель історії Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Іванюха Іван Тимофійович. На правовій культурі нашого суспільства через призму новітніх дисидентів зупинилася методист РМК Сірко Лариса Василівна.  В  ході обговорення педагоги прийшли до висновку, що у  кожному періоді нашої історії  процес формування правової культури суспільства  з'являється із життя, а  процес її становлення характеризується  формуванням певних культурно-правових цінностей, сформованих національною часово-просторовою дійсністю.  

Переглядів: 700 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

Щоб підготуватися до Нового року, зовсім не обов'язково купувати дорогі новорічні іграшки та прикраси. Варто побувати на майстер-класах Олесі Токарської, відомої київської майстрині. 24 листопада 2016 року у  Бродівському районному центрі дитячої та юнацької творчості Олеся Токарська  ділилися з вчителями образотворчого мистецтва новими ідеями створення  ялинкових прикрас. На  новорічних кульках, які педагоги розписували вітражними фарбами, оживали казкові звірята, ангелики, сніговики, зимові пейзажі. У залі панувала феєрична атмосфера свята. Усі учасники майстер-класу отримали масу позитивних емоцій та вражень.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 400 | Додав: Адміністратор | Дата: 25.11.2016

Copyright MyCorp © 2024