Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 02:48

Головна » 2016 » Листопад » 23

22 листопада 2016 року в Пониковицькій ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено  майстер-клас флористичного стилю у техніці "холодний фарфор" для вчителів трудового навчання району. Майстер-клас провели учениці 8-9 класів під керівництвом вчителя Лісковецької Тетяни Степанівни. Холодний фарфор, як вид декоративно-ужиткового мистецтва, саме зараз, набирає великої популярності. Вироби виконані у такій техніці зачаровують з першого погляду.  Майстер-клас пройшов на одному диханні, з цікавістю, інтересом та захопленням. Творча майстерня "Бджілка" на дві години перетворилася на чарівний творчий вулик.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 259 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2016

23 листопада 2016 року відбулося міжшкільне методичне об'єднання вчителів початкових класів у Білявецькому НВК.  Про курс  "Культура добросусідства"  у початкових класах та його практичне впровадження у навчально-виховний процес розповіла вчитель початкових класів Білявецького НВК Топилко Л.В.  А під час тренінгу учасники засідання узагальнили свої знання про активні та інтерактивні  методи  та прийоми роботи в 1-4 класах, практично опрацювали динамічні вправи із курсу "Культура добросусідства": "сніжна лавина", "розкажи про сусіда", "поміняймося місцями", "подяка", тощо. Майстер-клас "Ангелятко із солоного тіста", проведений вчителем початкових класів цієї школи Галянчук Г.В., спонукав вчителів до творчості та нових ідей у своїй педагогічній практиці. 

Переглядів: 506 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2016

22 листопада 2016 року у Ясенівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів початкових класів "Інтеграція змісту навчальних предметів в початковій школі". Про інтегрований урок, його мету, структуру, види інтеграції розповіла присутнім керівник метоб'єднання Шевців Г.М. Про роботу в обласній творчій групі та орієнтовну методику проведення інтегрованого тематичного тижня, дня говорила Василишин Г.М. А вчитель 1 класу Сиротюк М.В. провела відкритий інтегрований урок з навчання грамоти, математики, природознавства та образотворчого мистецтва "Мандрівка лісових звірят". У 2 класі вчителю Швець О.О. вдалося об'єднати зміст предметів української мови, математики, трудового навчання з теми "Види транспорту". Цікаво проведено психологом школи Сосніцькою М.В. тренінг "Сучасний урок - основа ефективної та якісної освіти". Методист райметодкабінету Кирик І.Є. акцентувала увагу присутніх на компетентнісному підході та практичній спрямованості навчання.

Переглядів: 440 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2016

По-особливому цікаво, жваво було на перервах у школі. Це проходив тиждень психології у Підкамінській ЗОШ І-ІІІ ст. Кожен день мав своє гасло і своє завдання. Понеділок – «Різний Я і світ навколо мене». На шкільній лінійці психолог Петринко Л.В. оголосила початок тижня і гру «Слідопит». У вівторок день проходив під гаслом «У пошуках скарбів» і психологічна гра - квест; у середу 5-11 класи представляли автопортрети класу «Разом ми сильніші» і створювали плакат «Дружба – це…». Веселка настрою зійшла над школою у четвер, коли проводилась гра «Кольорова психологія». А кульмінацією тижня став брейн-ринг «У світі професій», участь у якому взяли старшокласники. Між конкурсами під час брейн-рингу Людмила Володимирівна проводила нагородження переможців конкурсів тижня, а також цікаві психологічні розминки для глядачів. Не обминули увагою  і педагогів школи. Для них було проведено міні-тренінг «Життєві пріоритети».  

Переглядів: 344 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2016

Copyright MyCorp © 2024