Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 04:38

Головна » 2016 » Листопад » 16

15 листопада  2016 р. у Львові  в актовому залі департаменту екології та природних ресурсів відбулося урочисте нагородження переможців обласного конкурсу «Життя без сміття». Роботи на конкурс подали понад 300 учнів з м.Львова та області. Серед них вироби виготовлені з пластику, паперу, тканини тощо. Кожен учасник отримав сертифікат, а переможці – цінні призи. Перше місце у номінації «Еко-реклама» здобув Каплич Максим, учень 3(7)-В клас Бродівської гімназія ім. І.Труша. Вітаємо!

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 387 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.11.2016

Що зараз ми можемо зробити для українських політв'язнів, яких вже 37? Насправді все дуже просто — писати листи. Їх там ламають, їм кажуть, що і родичі, і Україна їх покинули. Що їх найкращий  друг та шанс на порятунок — слідчий. Важливо показувати українцям, що це не так. Будь-яка листівка з двома реченнями підтримки — це найкраща допомога у такий момент. Саме з такою мотивацією учасники Бродівського міжшкільного учнівського парламенту організували і провели акцію «Напиши листа ув’язненим Кремля». Учні писали листи зі словами підтримки та надії на краще. Крім того, було організовано збір книг, які можна передати у Росію для ув’язнених. 

Переглядів: 439 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.11.2016

10 листопада 2016 року в м.Городок  відбулися  змагання школярів Львівщини з шахів, у яких взяли участь 14 команд з районів області. Бродівський район представляли Юрій Красногор, Павло Прокопець (Бродівська гімназія ім.І.Труша) та Іванна Рудницька (Лешнівська ЗОШ І-ІІІ ст.). За результатами змагань збірна команда Бродівського району з шахів виборола 6 місце.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 407 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.11.2016

Протягом жовтня 2016 року у Львівському обласному Будинку вчителя діяла виставка вишиваних рушників «Мамина світлиця». Свої роботи на виставку презентували Матвєєва Ірина Михайлівна, керівник гуртків Бродівського РЦНТТУМ, та Дутчак Ірина Йосипівна, керівник гуртків Бродівського ЦДЮТ. За збереження та примноження культурної спадщини українського народу, його традицій, звичаїв і обрядів та за ІІ місце в обласній виставці-конкурсі «Мамина світлиця» освітяни району були нагороджені грамотами департаменту освіти і науки Львівської ОДА.

Переглядів: 352 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.11.2016

Copyright MyCorp © 2024