Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 06:28

Головна » 2016 » Листопад » 09

У Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2 в рамках святкування Дня української писемності та мови відбувся круглий стіл бібліотекарів ЗНЗ Бродівського району. Під час засідання розглядалися такі питання: Всеукраїнський місячник бібліотек, спільна робота бібліотекарів з педагогами школи, організація виставок, присвячених 150-річчю з дня народження Михайла Грушевського. У роботі круглого столу взяли участь педагоги з Луганщини: Світлана Бутко та Інна Коршикова. Вчителі української мови та літератури Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 запросили луганчанок на усний журнал, присвячений Дню української писемності та мови. Старшокласники читали вірші Тараса Шевченка, розповідали про Нестора Літописця та про непросту історію утисків рідної мови, виконували пісні. Вчителі-словесники у дружньому колі ділились своїми напрацюваннями та творчими пошуками і знахідками, читали вірші своїх вихованців та сучасних поетів. Педагоги Сходу і Заходу України знайшли багато спільного, обмінялись методичними ідеями.

Переглядів: 387 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.11.2016

9-11 листопада 2016 року  у Бродівській ЗОШ І ст. №1 проходять Дні першокласника. 9 листопада школу відвідали працівники дошкільних навчальних закладів міста, методисти РМК Кирик І.Є. та Ткачик О.В., вчитель початкових класів Лисичанської СЗОШ І-ІІІ ст. №8  Коршикова І.А. Гості побували на відкритих уроках у 1 класах, які провели вчителі: Котова Г.М., Калітка М.К., Корнута Л.В., Березяк А.В.Мартинюк М.М., Казмірук О.М. Майстер-клас для вихователів ДНЗ цікаво провели Губач З.Ю., Паньків Н.С. та Каплич О.Я. За круглим столом «Школа і садочок – надійний місточок» педагоги підвели підсумки співпраці, висловили власне бачення планів роботи  на майбутнє.  

Переглядів: 505 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.11.2016

​8 листопада 2016 року відбувся виїзний семінар у м.Чернівці вчителів початкових класів та вихователів групи продовженого дня району за участі педагогів з Луганської області Коршикової І.А. та Бутко С.С. з теми «Музейна педагогіка як засіб підвищення професійної компетентності педагогів». 

Переглядів: 549 | Додав: Адміністратор | Дата: 09.11.2016

Copyright MyCorp © 2024