Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 19:38

Головна » 2016 » Жовтень » 31

В Бродівській  ЗОШ І ст. №1 вчителі англійської мови Гудима А.В., Мартинюк М.М., Березяк А.В. та Казмірук О.М.  підготували свято Helloween. Учні 1-2-их класів захистили проекти. В рамках проекту учні 2-их-3-іх класів показали музичну сценку "Hello! Happy Hellowwen!", а 4-ті класи - тематичний флеш-моб.

Переглядів: 295 | Додав: Адміністратор | Дата: 31.10.2016

З 01 по 31 жовтня 2016 року у загальноосвітніх навчальних закладах району проходив  третій Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Книга і читання –важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів». У рамках місячника у бібліотеках шкіл району були організовані і  проведені заходи, спрямовані на популяризацію дитячого читання: екскурсії-ігри, дні дозвілля, зустрічі з поетами Брідщини, презентації нових видань, театралізовані вистави літературних творів, літературні вікторини, дні інформації, бібліотечні уроки. Також організовано тематичні виставки літератури, популяризація художньої літератури. Проведено у шкільних бібліотеках дні відкритих дверей для батьків, вчителів, громади.

Переглядів: 302 | Додав: Адміністратор | Дата: 31.10.2016

28 жовтня 2016 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено семінар-тренінг "Google-сервіси у роботі вчителя початкових класів". У заході взяли участь вчителі початкових класів загальноосвітніх шкіл І ступеня. Гостями та активними учасниками семінару були колеги із Луганської області Бутко Світлана Станіславівна та Коршикова Інна Анатоліївна. Методист райметодкабінету Кирик Ірина Євгенівна провела практичне заняття для учасників семінару, ознайомила присутніх із основними сервісами, їх призначенням та можливостями. Цікавим та змістовним було знайомство та обмін досвідом між вчителями району та педагогами із Луганської області.

Переглядів: 722 | Додав: Адміністратор | Дата: 31.10.2016

28 жовтня 2016 року у Бродівській ЗОШ І ст. №1 відбулася зустріч бібліотекарів району та  учнів школи з відомою львівською поетесою-пісняркою,  педагогом,  членом Національної спілки письменників України Анною Канич. У творчому доробку поетеси близько 200 пісень, а також вісім книжок: збірки поезій «Неопалима купина» (1993 р.), «Львівські рапсодії» (2003 р.), «Молюся за Україну» (2006 р.), автобіографічна повість «Волошки серед терну» (2000 р.), поетична збірка для дітей «Пісні серця — юним талантам» (2003 р.), збірка інтимної лірики та пісень «Коли співає тиша» (2005 р.), збірка пісень «Музика рідного краю» та збірка оповідань для дітей «Жовтенька грушечка та інші оповідання Нуни» (2008 р.). Зустріч пройшла у дружній атмосфері. Свої власні поезії прочитали учні шкіл міста. Методист РМК відділу освіти О.Т.Ткачук подякувала А.Канич за те, що відвідала Бродівщину та подарувала їй збірки творів поетів рідного краю. За організацію цікавої зустрічі линули слова подяки і на адресу бібліотекаря Бродівської ЗОШ І ст. №1 Ю.А.Юзви та педагогічного колективу школи.

 
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 303 | Додав: Адміністратор | Дата: 31.10.2016

Copyright MyCorp © 2024