Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 13:32

Головна » 2016 » Жовтень » 26

20-21  жовтня 2016 року група учнів та вчителів Гаї-Дітковецького НВК під керівництвом Г.М.Стручевської здійснила дводенну екскурсію у столицю України – Київ. З великим задоволенням брали участь в оглядовій екскурсії «Сім чудес Києва», адже історико-культурна спадщина міста унікальна − це близько 2000 пам'яток археології, архітектури, історії, природи. Андріївська церква та Андріївський узвіз, Будинок з химерами, Видубицький монастир, Володимирський собор, Києво-Могилянська академія та Старий Поділ, Києво-Печерська лавра, Софія Київська. 

Переглядів: 346 | Додав: Адміністратор | Дата: 26.10.2016

Під час осінніх канікул у Бродівській ЗОШ І ст. № 1 був проведений майстер - клас для вчителів "Здоров'язберігаючі технології".  Вчитель початкових класів Котельницька Л.В., психолог Лотоцька М.В. і вчитель-логопед Захарчук М.О. проводили з колегами казкотерапію, фітотерапію, кольоротерапію та інші здоров'язберігаючі технології. 

Переглядів: 315 | Додав: Адміністратор | Дата: 26.10.2016

На осінніх канікулах у Бродівській ЗОШ І ст. № 1 були проведені різноманітні екскурсії. Учні 2-А класу (класний керівник Горобйовська О.В.) побували у дельфінарії "Оскар" у м.Трускавець та відвідали зоопарк у м.Меденичі. Класний керівник 2-Б класу Котельницька Л.В. організувала цікаву екскурсію у Резиденцію Святого Миколая у смт.Пістинь та на водоспад у Шешорах. Учні 3-А класу (класний керівник Іванова Н.І.) побували у Золочівському замку, а 3-Б клас (класний керівник Бурмай І.І.) відкрили для себе багато цікавого та нового у Рівненському зоопарку. Надзвичайно цікавою і пізнавальною була екскурсія класного колективу 3-В класу (класний керівник Кметь О.М.). Вони побували на Гавареччині. "Екологічними стежками рідного краю" пройшли учні 4-А класу (класний керівник Сай С.С.).

Переглядів: 282 | Додав: Адміністратор | Дата: 26.10.2016

Copyright MyCorp © 2024