Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 06:33

Головна » 2016 » Червень » 17

09 червня 2016 року у Бродівській гімназії ім. І.Труша відбулося засідання науково-дослідницького  товариства «Джерело», на якому учні 6(10) класів захищали свої проекти.  У роботі журі взяли участь працівники районного методичного кабінету відділу освіти Бродівської РДА Н. Антоненко, Л.Сірко та М. Островська, директор Бродівського історико-краєзнавчого музею В. Стрільчук, дирекція,  вчителі гімназії.  

Переглядів: 316 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.06.2016

02 червня 2016 року у Бродівській гімназії імені Івана Труша урочисто святкували 15-річчя газети «Ватра» – офіційно зареєстрованого друкованого видання.  З нагоди ювілею газети у гімназії започаткували проведення міжшкільного фестивалю учнівської преси «Ватра-фест», на який запросили учасників редколегій шкільних газет ЗНЗ Бродівщини (Бродівських ЗОШ І-ІІІ ст. №3 та №4, Берлинської, Підкамінської і Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст.), Луцької гімназії №4 ім. Модеста Левицького та Бродівського педагогічного коледжу ім. Маркіяна Шашкевича. 

Переглядів: 381 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.06.2016

Нещодавно  вихованці хореографічної студії Бродівського районного центру дитячої та юнацької творчості запросили батьків та гостей на творчий звіт своєї наполегливої роботи. Спільними зусиллями адміністрації закладу, керівників та вихованців студії, їх батьків вдалося організувати для усіх присутніх у переповненому залі Народного Дому справжнє свято танцю.

Переглядів: 292 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.06.2016

Літо – щаслива пора для дітей, час розваг, пригод та нових вражень. Цього року незвично розпочалися канікули для школярів Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3. Підтримуючи всеукраїнську ініціативу,  в школі було організовано літню мовну школу “EnglishHolidays”, в якій протягом двох тижнів відпочивали навчаючись та навчались відпочиваючи 80 вихованців, учнів 2 – 8 класів. Діти мали можливість не лише гарно проводити час в колі друзів, а й вдосконалити навики англійської мови з допомогою своїх вчителів. В мовному таборі було організовано 4 загони: “Grains” – під керівництвом вчителів англійської мови Клопотюк Л.М. та Лаврін М.І., “Smile” (Грушкевич Т.Б., Любунь Є.О.), “Friendship” (Гаранюк Л.В., Гуменюк О.І.), “Rainbow” (Гапун О.Я., Долинюк Т.П.).  Роботу табору організували та координували заступник директора Гнатюк О.Р. та вчитель англійської мови Штелиха О.Б.

Переглядів: 274 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.06.2016

26 травня 2016 року в рамках Року англійської мови відбулося РМО вчителів англійської мови про мотивацію до вивчення іноземних мов як умова до успішної здачі ЗНО на базі ЗНЗ Лешнівського освітнього округу. Керівник округу Л.О. Пришко, вчитель англійської мови Лешнівської ЗОШ І-ІІІ ст., згуртувала педагогів округу навколо спільної мети – популяризації ангійської мови та мотивації школярів до її вивчення. Оскільки в багатьох містах України було визначено проведення одночасного уроку англійської мови , то у Бродівському районі провели одночасно мотиваційні позакласні заходи.

Переглядів: 300 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.06.2016

Copyright MyCorp © 2024