Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 10:36

Головна » 2016 » Квітень » 17

13 квітня 2016 року відбулося засідання районного методичного об'єднання вчителів початкових класів, яке підготували вчителі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Учасники засідання мали змогу розширити знання про способи навчально-пізнавальної, природоохоронної діяльності та можливості використання місцевого природознавчого матеріалу на уроках та в позаурочний час в початкових класах. З цією метою вони побували на пізнавальній екскурсії у дендропарку Берлинського лісництва, яку цікаво провела інженер Бродівського лісгоспзагу Кінаш Л.Л.; поспілкувалися із директором Державного мисливського господарства "Стир". Вчителі району обмінялися досвідом роботи. Краса природи, хороший настрій та смачна юшка збагатили позитивними емоціями всіх присутніх.

Переглядів: 399 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.04.2016

У вівторок, 12 квітня в приміщенні Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів біології та хімії на тему  «Проектно-дослідницька діяльність», яке провела вчитель вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст. Крук Юлія Степанівна. В ході зустрічі Юлія Степанівна презентувала досвід своєї роботи, розкрила суть проблеми, над якою вона працює, а це  -  «Формування компетентної особистості в навчально-виховному процесі з біології». Було представлено проект учениці Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст. Каритяк Анни-Анжели «Вивчення видового складу, поширення рослин-реліктів у селі Суховоля», виконаний під керівництвом Крук Ю.С. Також виступили представники шкільного лісництва «Паросток» Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4, які розказали про проведені  акції «Годівничка», «Первоцвіти», «Шпаківня» та демонстрували скриньку скарбів лісу з насінням лісових культур і  «Дерево життя» з різноманітними лікарськими рослинами. Всі учасники методоб’єднання захоплено слухали виступи та почерпнули багато цікавого для себе, багато ідей проектів для втілення їх в своїх школах. Підсумок  підвела методист районного методичного кабінету Шушкевич Н.Д.,яка сказала, що майстер-клас Крук Ю.С. особливо корисний для молодих вчителів .

Переглядів: 320 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.04.2016

13 квітня 2016 року у Бродівській  гімназія ім. І. Труша відбулося спільне засідання міжшкільних методичних об'єднань вчителів української мови та літератури Лешнівського та Бродівського  ОО №1.  Тема семінару – «Робота з обдарованими учнями як напрямок інноваційної діяльності вчителя-словесника».  Учасники семінару відвідали урок української літератури у 7(11) класі  «І. Драч «Балада про соняшник» – поетичний роздум про суть мистецтва», проведений вчителем української мови та літератури О.А. Демидчук.  Продовжила семінар творча майстерня, присвячена 160-річчю з дня народження І.Франка, «У вінок шани Каменяреві», підготовлена вчителями-словесниками О.М. Янченко, І.В. Паськів. Далі учасники семінару переглянули інсценізацію казки «Лис Микита», яку зіграли учні 2(6-их) класів під керівництвом О.М.Кушнір. Із презентацією про досвід роботи із здібним учнем виступила О.А. Войтко, вчитель Шнирівської ЗОШ І-ІІІ ст. Завершився семінар роботою за круглим столом, за яким словесники провели обговорення семінару, поділились власними напрацюваннями з даної проблеми. Підвела підсумки засідання методист РМК Л.В. Заяць.

Переглядів: 344 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.04.2016

13 квітня 2016 року у Бродівській ЗОШ І- ІІІст. №4  відбувся навчальний семінар  вчителів історії та працівників психологічної служби  загальноосвітніх навчальних закладів району "Мова ворожнечі" за участі  методиста   з освітніх проектів  Навчально-методичного центру м.Львова  Наталії Голосової. У роботі прозвучали приклади мови ворожнечі, дослідження  її у засобах масової інформації. Мова ворожнечі – це своєрідна реакція на біль, який переживає на сьогоднішній день наша  країна. Його відчувають всі: і дорослі , і діти,  і журналісти, і активісти, і політики, які останні ж часом ще й на  цьому спекулюють. Ми часто говоримо, що слово це – зброя… Заняття було  спрямоване на доведення того, що слово це ще й інструмент роззброєння і примирення.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 455 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.04.2016

5-6 квітня 2016 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст.№4 відбувся черговий дводенний тренінг (просунутий модуль) на тему «Робота в командах, консенсус», що проводиться в рамках  роботи для підготовки старшокласників, як співведучих (фасилітаторів) у темах толерантного спілкування, конструктивного діалогу, методів згуртування колективу, побудови довіри, профілактики негативних явищ та залежної поведінки, конструктивного вирішення конфліктів, примирення, ефективних способів справляння з напруженням чи насильством в колективах та суміжних темах.

 

Переглядів: 365 | Додав: Адміністратор | Дата: 17.04.2016

Copyright MyCorp © 2024