Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 07:00

Головна » 2016 » Квітень » 01

31 березня 2016 року у краєзнавчому музеї відбулося засідання школи професійної адаптації з теми «Інноваційна діяльність та нестандартні форми роботи на уроках іноземних мов». Керівник ШПА, Чернецька М.В., вчитель іноземних мов Бродівської ЗОШ І – ІІІ ст.№4, доповіла про новітні форми діяльності  під час вивчення предмета. Методист РМК, Глухенька І.Є., зосередила увагу молодих педагогів на різноманітті нетрадиційних форм уроку англійської та німецької мов: урок – брифінг, урок – аукціон знань, урок –вікторина, урок – турнір, урок – еврика, урок  відкритих думок, гра – «знавці», які доцільно проводити в музеї. 

Переглядів: 411 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.04.2016

24 березня 2016 року у Бродівській СЗОШ І – ІІІ ст. №2 відбулося засідання творчо – координаційної групи вчителів англійської мови про ефективне використання позакласної діяльності школярів у контексті національно – патріотичного виховання  та тренінг з агентом змін - Нестерук М.Р.,вчителем Бродівської гімназії ім. І.Труша. Керівник творчо – координаційної групи вчителів англійської мови, Футорська А.В., зосередила увагу присутніх на важливості створення сценаріїв позакласних заходів, які містять українознавчий компонент. Присутні вчителі зібрали  доробки  із шкіл Бродівського освітнього округу. Фіщук В.М., член творчо-координаційної групи, вчитель англійської мови Лучківської ЗОШ І – ІІ ст., додала до скарбнички позакласних заходів три сценарії, апробовані у своїй діяльності з школярами. До снаги учасників засідання був тренінг агента змін про проблеми та труднощі у роботі з учнями. Вчителі працювали в групах, відверто ділилися думками про найважливіші риси сучасного педагога та дійшли до спільного висновку, що вчитель здатний мотивувати та навчити дітей іноземної мови.

Переглядів: 382 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.04.2016

29 березня 2016 року відбулося виїзне засідання творчої групи вчителів художньої культури. Учасники творчої групи: Шнайдрук Г.С., Голобородько І.Д., Бешлей О.Є., П'янтковська Н.М., Дробенко В.М., Гуляйгродський В.Я.- відвідали майстерню ручного ткацтва “Легенди Волині” засновану “Центром дослідження і відродження Волині” в Радивилові, під керівництвом Володимира Дзьобака. Саме в цій майстерні, на автентичному обладнанні із натуральних матеріалів сучасними майстринями відтворюються основні техніки ткання XIX – початку XX століття, а серед всього і унікальне серпанкове полотно, та на його основі повні жіночі строї “Волинського серпанку”. Всі учасники творчої групи мали можливість оглянути декілька довершених, неповторних серпанкових строїв, ознайомитися з процесом ткання , а також особисто виткати різні види крайок. Ця поїздка стала поштовхом до пошуку майстринь народних ремесел на Бродівщині.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 426 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.04.2016

29 березня 2016 року учасники творчої групи вчителів художньої культури побували на відкритті виставки писанок київської майстрині Олесі Токарської. Щире захоплення у всіх присутніх викликали  міні-шедеври відомої української писанкарки.

Переглядів: 315 | Додав: Адміністратор | Дата: 01.04.2016

Copyright MyCorp © 2024