Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 12:13

Головна » 2016 » Березень » 04

02 березня 2016 року у Шнирівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося міжшкільне методичне об'єднання вчителів української мови та літератури Лешнівського освітнього округу з проблеми «Розвиток творчих здібностей в усному та писемному мовленні на уроках української мови та літератури». Методичне об'єднання розпочалося тренінгом «Як уникнути емоційного вигорання», далі учасники семінару відвідали урок української літератури у 9 класі «Тема жіночої долі у поемі Т.Шевченка «Наймичка», який провела вчитель Шнирівської ЗОШ І-ІІІ ст. О.А. Войтко. Наступний етап – круглий стіл, під час якого педагоги поділились секретам власного педагогічного досвіду щодо формування творчих здібностей учнів на уроках словесності та в позаурочний час. Підсумки засідання підвела методист РМК Л.В.Заяць, акцентувавши увагу присутніх на ключових аспектах виховання творчої особистості, а також традиційних та інноваційних підходах у формуванні креативності школярів.

Переглядів: 367 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2016

24 лютого 2016 року на базі Пеняківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось міжшкільне методичне об'єднання вчителів української мови та літератури Підкамінського освітнього округу  з методичної проблеми «Застосування інтерактивних методів на уроках української мови та літератури». Теоретичний блок семінару розпочала голова міжшкільного методичного об’єднання, вчитель Підкамінської ЗОШ І-ІІІ ст. Денисюк І.П. з презентацією «З чого починається ефективний урок?», а Безпалько І.М., учитель Пеняківської ЗОШ І-ІІІ ст., виступила з питанням «Розвиток культури мовлення учнів». Про цікаві методи розвитку комунікативної компетенції школярів розповіла методист РМК Заяць Л.В. Далі учасники семінару відвідали урок української мови у 8 класі «Звертання поширені та непоширені. Розділові знаки при звертаннях». Також учасники семінару отримали інформацію про особливості ДПА у 2015-2016 н.р.

Переглядів: 268 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2016

26 лютого 2016 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбувся ІІІ (заключний) районний етап  відкритої шкільної ліги Львівщини з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?»  серед школярів 9-11 класів шкіл І-ІІІ ступеня. За підсумками трьох етапів сезону 2015-2016 рр.

І місце здобула команда Бродівської гімназії ім. І. Труша «Творча криза», (капітан Андрій Лапчик);

ІІ місце - команда Бродівської гімназії ім. І. Труша «Акнаві», (капітан Іванна Кирик);

ІІІ місце - команда Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 «ДЦП», (капітан Соломія Чаплюк).

Вітаємо переможців!

Переглядів: 363 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2016

25 лютого 2016 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів району, на якій розглянуто такі питання:

1. Про підсумки проведення районного етапу Всеукраїнських предметних  олімпіад. 

2. Про фінансування освітньої галузі в районі у 2016 році.

3. Про організацію Цивільного захисту в навчальних закладах району.

4. Особливості проведення державної підсумкової атестації навчальних досягнень учнів 4-х, 9-х, 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів району.

5. Про підготовку до проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року.

6. Різне

Переглядів: 319 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.03.2016

Copyright MyCorp © 2024