Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 13:25

Головна » 2016 » Січень » 16

15 січня 2016 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 проведено теоретичну частину семінару-тренінгу для заступників директорів з виховної роботи ЗНЗ І-ІІІ ст. з питань проектування самооцінювання. Тренери заняття завідувач райметодкабінету Н.В.Антоненко та заступник директора з виховної роботи Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Л.В.Доленюк ознайомили учасників, як встановити об’єкт і предмет  дослідження, визначити його мету і завдання, скласти план та укласти проект дослідження, підготувати інструментарій дослідження.

Переглядів: 325 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.01.2016

У Бродівській ЗОШ І ст. №1 відбувся семінар вихователів групи продовженого дня з теми "Формування націонанльної свідомості молодших школярів". Михалевич Леся Романівна, вчитель Бродівської ЗОШ І ступеня №1, розпочала засідання та ознайомила присутніх із основними завданнями виховання національної свідомості, духовної культури ососбистості на занняттях ГПД. Методист РМК Кирик Ірина Євгенівна акцентувала увагу вихователів на важливість виконання Заходів щодо реалізації Концепції нацонально-патротичного виховання дітей та молоді, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 року №646. Також вихователі Смагун О.Б, Волинець Л.І. (Бродівська ЗОШ І ст. №1), Микитюк Л.С., Сокіл Н.І. та Винярчук Л.С. (Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. №№) поділилися власним досвідом, презентувавши фотозвіти про провденні заходи щодо національного виховання у школах на заняттях ГПД. Вихователі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Янчар С.Ф. та Квасюк Г.С. розкрили напрацьовану систему національно-патріотичного виховання.

Переглядів: 319 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.01.2016

15 січня 2016 року у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулася інформаційно-методична нарада заступників директорів шкіл з виховної роботи, під час якої розглянуто наступні питання:

  1. Про  результати моніторингового дослідження  якості виховного простору загальноосвітніх навчальних закладів Бродівського району.

  2. Про організацію патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах району

  3. Про підсумки Всеукраїнської акції «Схід-Захід разом» («Святкуємо Різдво разом»).

Переглядів: 325 | Додав: Адміністратор | Дата: 16.01.2016

Copyright MyCorp © 2024