Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 01:52

Головна » 2015 » Листопад » 24

19 листопада 2015 року  в Маркопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулось міжшкільне методоб’єднання вчителів англійської мови про методику оцінювання учнів в умовах сучасної школи. Був представлений урок у 8 класі  Музичкою З. С.  на тему «Music’s in our life». На даному уроці вчитель використав різні форми і методи розвитку творчих здібностей. Під час уроку розвивали позитивне ставлення до музики. Учні молодших класів продемонстрували свої лексичні знання і артистичні здібності під час театралізованої постановки відомої казки  «Cinderella» (Попелюшка) англійською мовою, яке провела вчитель Мандибура М.І.  Талановиті учасники заходу провели костюмоване дійство сповнене магії казки.

Переглядів: 366 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.11.2015

17 листопада 2015 р. у Наквашанській ЗОШ І –ІІІ ст. відбулось міжшкільне методичне об’єднання вчителів зарубіжної літератури Підкамінського освітнього округу з теми «Формування в учнів моральних цінностей шляхом залучення до найвищих досягнень зарубіжної літератури». 

Переглядів: 327 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.11.2015

17 листопада 2015 року в Корсівській ЗОШ І - ІІ ступенів відбулося засідання Бродівського ОО №1 вчителів біології та хімії за темою: "Формування компетентної особистості школяра через застосування інноваційних технологій у викладанні біології та хімії". Методист РМК Шушкевич Надія Дмитрівна надала інформацію щодо викладання хімії відповідно до  нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти, а також рекомендації щодо формування креативного мислення учнів. Керівник Бродівського ОО №1 Шпотюк Оксана Йосипівна представила презентацію та методичні рекомендації щодо оцінювання навчальної діяльності учнів з хімії та біології. Був проведений урок - подорож з хімії у 8 класі вчителем Кравчук Катериною Євгенівною "Хімічні властивості кислот", а також всі присутні змогли відвідати віртуальну "хімічну лабораторію".

Переглядів: 345 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.11.2015

Copyright MyCorp © 2024