Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 12:15

Головна » 2015 » Листопад » 23

6 листопада  2015 р.  група  учнів 8-9 класів  Лешнівської  ЗОШ  І-ІІІ ст.    у  кількості  27  чоловік  та  двох  вчителів: Михальчук  О.Я.  та  Баглай  Г.М.  побували  на  екскурсії  в  історичних музеях  Львова.  Також  у  с.Зашкові  Жовківського  району, де  народився  і  виріс  вірний  син  українського  народу  Євген Коновалець, відвідали історико-меморіальний музеї.  У  музеї - садибі  особливо  цікаво  представлені  різні  періоди  життя  Є.Коновальця: дитинство, військова  діяльність.  Матеріали  музеїв  дають  можливість  доторкнутися  до  витоків  заснування  ОУН  і  УПА, пізнати  всі  нелегкі  етапи  боротьби  в  підпіллі. Дякуємо  організаторам  за  можливість  глибше  пізнати історію  рідного  краю.

Переглядів: 353 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2015

Нещодавно учні 6-8 класів Ясенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Бродівського району та їх вчителі провели пізнавальну історико-краєзнавчу екскурсію Львівщиною. Вони побували в с.Зашкові Жовківського району, де відвідали історико-меморіальний музеї Євгена Коновальця, побачили старий млин ХVII ст. Також школярі відвідали два експозиційні відділи Львівського історичного музею: музей генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича та музей визвольної боротьби України. Захоплюючою була екскурсія у музей під відкритим небом – музей народної архітектури і побуту  «Шевченківський гай».

Переглядів: 304 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2015

17 листопада  2015 року у Голосковицькому НВК відбувся фестиваль педагогічної майстерності «Разом до успіху», який вже три роки поспіль проводиться  у дошкільних закладах Заболотцівського освітнього округу. Директор НВК Охрисько О.А. представила колектив педагогів та обслуговуючий персонал, які працюють з дошкільнятами, розповіла про тісну співпрацю вихователів та вчителів початкових класів НВК.  Вихователі Стриковська О.С. та Чорна О.П. презентували свій досвід роботи із методичної проблеми, над якою працюють. Вчитель англійської мови Мартинюк М.А., яка працює з дошкільнятами на добровільних засадах, провела фрагмент заняття англійської мови на тему «Осінь». Незабутнє враження залишилося в учасників фестивалю від театралізованого виступу дошкільнят «Осіння казка», який підготували вихователі та музичний керівник Гутник С.Я.  У талановитих педагогів і діти талановиті. У  цьому ми ще раз переконалися, коли  на імпровізовану сцену вийшли вихователі та вчителі і зіграли виставу «Ріпка». Естафету  окружного фестивалю «Разом до успіху» Голосковицький НВК передав Лугівському ДНЗ.

Переглядів: 357 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2015

18 листопада 2015 року в Пеняківській ЗОШ I-III ст. відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів біології та хімії за темою: «Основні аспекти інноваційних технологій». Велася мова про основні аспекти сучасних педагогічних технологій в контексті формування креативного мислення в школярів при вивченні біології та хімії. Відповідно до цієї теми був проведений відкритий урок з біології у 9 класі вчителем Прокопчук Марією Володимирівною. «Кров і кровообіг» - тема уроку- подорожі, де учні узагальнили свої знання, а вчителі мали змогу побачити сучасний урок з біології, як засіб формування креативного мислення в школяра. 

Переглядів: 373 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2015

Результати ІІ етапу конкурсу з української мови ім.П.Яцика у 2015-2016 навчальному році (3 клас4 клас, 5 клас, 6 клас, 7 клас, 8 клас, 9 клас, 10 клас, 11 клас).

Переглядів: 403 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2015

Попередні результати олімпіад у 2015-2016 навчальному році:

- географія (8 клас, 9 клас, 10 клас, 11 клас)

- інформатика (9 клас, 10 клас, 11 клас)

 

Переглядів: 339 | Додав: Адміністратор | Дата: 23.11.2015

Copyright MyCorp © 2024