Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 04:24

Головна » 2015 » Лютий » 14

У Заболотцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів нещодавно відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів «Шляхи формування контрольно-оцінних вмінь та навичок молодших школярів».  Основним завданням початкової освіти на сучасному етапі є формування ключових компетентностей, які передбачають особистісний, соціальний та інтелектуальний розвиток молодших школярів. 

Переглядів: 375 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.02.2015

Досвід щодо організації та проведення спортивно-масової та методичної роботи у Бродівському районі  обговорили  голови районних методичних об'єднань учителів фізичної культури під час обласного семінару, проведеного на базі Бродівської ДЮСШ за участю заступника начальника обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ярослава Гавриха, виконавчого директора відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області Христини Опьоли.

Переглядів: 375 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.02.2015

Акція Міжшкільного учнівського парламенту "З любов"ю у серці", яка стартувала 5 лютого 2015 року, є прекрасною нагодою долучитися до матеріальних передач бійцям ось такими духовними оберегами від учениць навчальних закладів Бродівського району. До акції долучилися вихованці та вчителі Бродівського районного будинку тврочості.
 

Переглядів: 345 | Додав: Адміністратор | Дата: 14.02.2015

Copyright MyCorp © 2024