Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 02:48

Головна » 2014 » Листопад » 28

24 листопада 2014 року в Пеняківській ЗОШ I-III ступенів проведено виховний захід «Незабудки пам’яті», який був присвячений вшануванню пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій. В цьому заході брали участь учні 8 класу під керівництвом педагога-організатора Вегери С.І. Під час вшанування пам’яті жертв голодомору була проведена акція «Засвіти свічку». 

Переглядів: 334 | Додав: Адміністратор | Дата: 28.11.2014

20 листопада 2014 року в Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося моніторингове дослідження якості виховання.  Учні 9,11 класів , їх батьки, вчителі школи взяли участь в  онлайн тестуванні. Моніторинг був проведений за участю представника ЛОІППО Стецик І. П. Проведення моніторингово дослідження виховного простору дає змогу проаналізувати та оцінити ефективність виховного процесу у школі.

Переглядів: 351 | Додав: Адміністратор | Дата: 28.11.2014

Кожна людина, як і все свідоме людство, живе у трьох вимірах: учора, сьогодні, завтра. Учора - це наша історія. Ми не знали її. А вона бездоганна, невичерпна криниця духу, мудрості перемог і страждань.Багатостраждальна історія нашого народу. Ми не навчені забувати її чорних сторінок. 22 листопада в Пониквянській  ЗОШ I-III  ст. відбулася лінійка, присвячена пам'яті мільйонів українських селян, які загинули мученицькою смертю від голоду у 1932 - 1933 рр., пам'яті українських сіл і хуторів, які щезли з лиця землі після найбільшої трагедії ХХ століття.  Підготували виступ учні 11 класу (класний керівник-Ямнюк Н.Р. ). Нехай пам'ять про них залишиться серед живих.

Переглядів: 279 | Додав: Адміністратор | Дата: 28.11.2014

Самоосвіта педагога як умова підвищення його професійної компетентності – тема районного семінару-практикуму заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи, що відбувся 25 листопада 2014 року у Голубицькій ЗОШ І-ІІ ступенів. 

Переглядів: 495 | Додав: Адміністратор | Дата: 28.11.2014

26 листопада 2014 року у Підгорецькій ЗОШ І-ІІ ст. відбулось спільне засідання міжшкільних методичних об'єднань вчителів української мови та літератури і класних керівників Ясенівського освітнього округу з проблеми « Формування читацьких компетентностей в учнів як засіб всебічного розвитку особистості». Теоретичний блок семінару розпочала методист РМК відділу освіти Л.Заяць  методичним калейдоскопом «Формування і розвиток всебічно розвиненої, компетентної особистості в процесі вивчення української літератури». Далі учасники семінару відвідали урок української літератури «Леся Українка «Давня весна». Тема гармонійного єднання людини з природою», проведений вчителем Притульською О.С. Учитель української мови і літератури Пашко І.М. запросила усіх на поетичну свічку «Герої не вмирають!»,  вона разом із своїми вихованцями читала власні вірші та виконувала твори письменників Бродівщини, присвячені річниці революції Гідності. Завершився семінар інтелектуально-мистецькою грою «Україна – єдина країна».

Переглядів: 352 | Додав: Адміністратор | Дата: 28.11.2014

Редакція Юридичного наукового електронного журналу «De Lege Ferenda» підвела підсумки Всеукраїнської конференції наукових учнівських робіт на юридичну тематику: "Право і закон: погляд 18-". Участь у цій конференції взяли учні Бродівської гімназії ім. І.Труша.  Результатом роботи стало нагородження учениці 6(10) – В класу Караван Ірини дипломом І ступеня (керівник – вчитель основ правознавства  Кметь В.Б.).

 

Переглядів: 380 | Додав: Адміністратор | Дата: 28.11.2014

У Гаї-Дітковецькій ЗОШ І-ІІ ст. відбулось засідання районного методичного об'єднання вчителів української мови та літератури «Співпраця вчителя і учня – шлях до набуття життєвих компетентностей, формування творчої особистості школяра». Розпочала семінар методист РМК відділу освіти Л.В.Заяць з презентації «Співпраця вчителя і школяра: формування учня-читача». Досвідом з співпраці вчителів та учнів під час роботи над проектом поділилася голова районного методичного об'єднання вчителів української мови та літератури Л.Р.Демчук. А під час методичного прання усі присутні обговорили проблеми та обмінялись досвідом з питання співпраці, спробували спільно подолати труднощі, які виникають в процесі педагогічної діяльності.  Також члени методичного об'єднання відвідали уроки української літератури у 9 класі «Розвиток духовної особистості, формування її морально-етичних цінностей, виховання поваги до історії та культури українського народу шляхом співпраці вчителя та учня. І. Котляревський «Енеїда» (вчитель        Л.М. Ковальчук) та у 6 класі «М. Вороний «Євшан-зілля» (вчитель Г.М.Стручевська). Також учителі-словесники переглянули літературно-музичну композицію, присвячену річниці революції Гідності, вшанували хвилиною мовчання всіх, хто поліг, захищаючи незалежність та цілісність нашої держави.

 

Переглядів: 336 | Додав: Адміністратор | Дата: 28.11.2014

Copyright MyCorp © 2024