Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 07:46

Головна » 2014 » Листопад » 07

У Заболотцівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар  вчителів  фізики Заболотцівського та Ясенівського  освітніх округів.  Учасники семінару мали можливість відвідати та обговорити інтерактивний   урок фізики у  7 класі «Будова речовини. Рух і взаємодія атомів і молекул. Дифузія», (вчитель Шубак О.М). Методист райметодкабінету відділу освіти  Бродівської РДА Шелест Л.С.  та  вчитель фізики Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Шубак О. М. провели круглий стіл  «Використання ІКТ  та інтерактивних технологій на уроках фізики з метою формування компетентної особистості». Учасники семінару презентували  власний досвід  використання  ІКТ на уроках фізики. 

За ініціативи інформаційно-методичного центру  Заболотцівського ОО (керівник Стрехалюк М.І.) в окрузі вже другий рік  поспіль проходить фестиваль педагогічної майстерності «Разом до успіху». 6 жовтня фестиваль завітав у Висоцький ДНЗ. Завідувач закладу Копоть Н.О. презентувала роботу ДНЗ, зокрема тісну співпрацю з батьками. Досвідом роботи поділилися вихователь Цап Г.М. та вчитель англійської мови Мичитчак Т.В. Свої знання, вміння та навички вихованці ДНЗ продемонстрували на комплексному занятті з розвитку мовлення та аплікації, а свої сподівання на мир і щасливе майбутнє України виразили у віршах, піснях та символічному запуску білих голубів у блакитне небо. Керівник МО вихователів ДНЗ Заболотцівського ОО Черніховська Г.С. провела тренінг «Як зрозуміти дитину». Фестиваль педагогічної майстерності у Висоцькому ДНЗ завершився педагогічними читаннями «Виховання духовності через казки В.Сухомлинського».

Учні Бродівскої  ЗОШ І ст. №1 взяли участь у акції «Зав’яжи стрічку – допоможи українській армії».

Акція «Захисти бійця» для підтримки земляків учасників АТО відбулася і у Лешнівській ЗОШ І-ІІІ ст. Стрічки на маскувальну сітку пов’язали учні та вчителі, кинувши свою лепту у скриньку. І справді з кожним днем серед мешканців Брідщини міцніє розуміння того, що ця жорстока війна є справою всього народу, що ми мусимо вийти з неї переможцями.

Батьківські збори протягом багатьох років залишаються однією  з найбільш  поширених форм роботи з батьками. Здавалося б, новий час вимагає нових форм. Але..збори продовжують залишатися найбільш актуальною формою роботи класного керівника  з батьками учнів. 19 жовтня у Пониковицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулися традиційні  батьківські збори. У них взяли участь батьки, вчителі ,  учні та громадськість села. Окрім звичного порядку денного у стінах школи відбувся патріотичний захід «Не спи, моя рідна земля..» та пройшла  акція «Зігрій солдата». Акція не залишила байдужим  нікого, адже кожен, хто взяв участь у ній, залишив  невеличку частинку своєї душі.

Тиждень словесності до дня української писемності пройшов у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4.

 

Переглядів: 313 | Додав: Адміністратор | Дата: 07.11.2014

На базі Суходільської ЗОШ І ступеня відбулося міжшкільне методичне засідання вчителів початкових класів з теми «Ідеї особистісно орієнтованого навчання молодших школярів у педагогічній спадщині В.О.Сухомлинського». Вітальним словом зустріли учасників семінару учні 3 класу. Завідувач школи, вчитель початкових класів Гнатюк І.Я.  навела цікаві факти з біографії В.Сухомлинського та його педагогічної діяльності,  супроводжуючи розповідь відеоматеріалами.  Ірина Ярославівна розкрила методику проведення "уроків мислення серед  природи", презентувала відеозапис проведеного уроку «Берізка – дерево доброти, родючості, народження і нових починань, захисту проти всіх нещасть».  У практичній частині, за круглим столом педагоги, обговорили поради В.Сухомлинського вчителеві, визначили найактуальніші для себе особисто, зпроектували на сучасні проблеми навчання та виховання. Методично змістовними були уроки літературного читання у 2 та 3 класах, проведені вчителями початкових класів Перон І.М. та Войтович Л.Л.  Вчителі практично продемонстрували методичні прийоми відпрацювання техніки читання,  методику смислового та структурного аналізу творів. Під керівництвом вчителя молодші школярі навчалися помічати особливості авторського вибору слів, засобів вираження емоцій, почуттів, ставлення до героїв.  Методист райметодкабінету Кирик І.Є.  ознайомила присутніх із основними положеннями проекту Концепції розвитку освіти України на 2015-2025 роки.

 

Переглядів: 335 | Додав: Адміністратор | Дата: 07.11.2014

З 3 по 7 листопада в Заболотцівській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов тиждень української мови та писемності. В рамках тижня були проведені такі заходи: усний журнал «Петро Яцик – одна з найвидатніших постатей української діаспори» (вчитель Яремко Н.П.), творчий конкурс авторської поезії «Мовою віршів малюю красу» (вчитель Дробенко В.М.), єдиний урок української мови в 5-11 класах «Українська, барвінкова, солов’їна  рідна мова». (вчителі Яремко Н.П., Дробенко В.М., Члек Л.Б., Хриплива М.П.), літературно-музична світлиця «Рідне слово, не мовчи!» (вчитель Члек Л.Б.). На загальношкільній лінійці голова методичної ради школи Стрехалюк М.І. відзначила найактивніших учасників предметного тижня.

3 листопада  в Заболотцівській опорній школі  відбулися загальні збори суб’єктів Заболотцівського освітнього округу. Учасники зборів обговорили та схвалили нове Положення про Заболотцівський освітній округ, переобрали склад Ради округу. Головою Ради округу обрано заступника директора з НВР Заболотцівської опорної школи Стрехалюк М.І.

 

 

Переглядів: 366 | Додав: Адміністратор | Дата: 07.11.2014

Copyright MyCorp © 2024