Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 21:57

Головна » 2014 » Листопад » 04

У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулось засідання школи професійної адаптації молодих педагогів про сучасний урок іноземної мови.  Методист РМК Глухенька І.Є. наголосила на важливості ефективного й раціонального використання кожної хвилини уроку.  Корисною  для присутніх вчителів стала презентація керівника ШПА, вчителя даної школи Чернецької М.В. про використання ігор на початковому етапі вивчення іноземної мови. Вчитель Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Лозова З.Я. продемонструвала кілька ігрових прийомів, що стануть у нагоді молодим стажерам. До уваги учасників засідання було запропоновано низку інтерактивних методів роботи з учнями  вчителем даної школи Вигінною Л.О., котра переконливо довела  їх дієвість та необхідність на уроках іноземних мов. Цікавими для молодих спеціалістів стали фрагменти  уроку молодого вчителя Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст.№4 Ковальчук О.В., що практично застосувала ігрову діяльність з учнями на початковому етапі. Пісні англійською та німецькою мовами зацікавили молодих вчителів, котрі були приємно вражені  роботою вчителів даної школи та їх вихованців.

На завершення засідання ШПА Лідія Петрова , представник «Oxford University Press», провела ігровий тренінг із вчителями – стажерами і запевнила їх у доцільності використання ігор під час проведення різних етапів уроку.

 

Переглядів: 340 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.11.2014

        Осінь – чудова пора року. Любить осінь дітвора! Солодкий осінній ярмарок відбувся в Пеняківській ЗОШ І-ІІІ ст., учасниками якого були учні 1-11 класів, вчителі та батьки. Зібрані кошти кожен клас вирішив передати учасникам бойових дій АТО. 

 

Переглядів: 335 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.11.2014

Семінар-практикум школи молодого практичного психолога "Сім"я. Із дитячого садочка – за шкільну парту. Готовність дитини до школи , адаптація першокласників  до шкільного навчання"  відбувся на базі Бродівської дитячої установи №8. Піднімалися питання соціалізації особистості як важливої  складової  підготовки дитини до навчання у школі, особистісно та соціально-психологічної готовності першокласників до школи. Питання були закцентовані на формуванні найбільшого блага – на формуванні української родини. З теоретичними питаннями виступили практичні  психологи: ДНЗ №8 -  Ваврик Р. А., Ясенівської ЗОШ І- ІІІст.- Булишин О. В., Підкамінської ЗОШ І- ІІІст. – Петринко Л. В., методист РМК Сірко Л. В. Елементи  практичної роботи були показані  у чотирьох групах навчальної установи – практичним психологом ДНЗ №8 Ваврик Р.А. та інструктором з фізичного виховання ДНЗ№8 Кавич І.І. Обміном  з досвіду роботи ділилися практичний психолог Лешнівської ЗОШ І- ІІІст. Булатов М.М., методист РМК Ткачик О.В.,  адміністрація ДНЗ №8  Бойцун О.Г. та Максименко О.Л.

У Черницькій ЗОШ І-ІІ ступенів проведено свято Покрови Пресвятої Богородиці. У цьому святі приймали участь учні 5-9класів. Перед кожним класом було поставлено ряд завдань на перевірку спритності, витривалості, мужності та сили. Кожен клас показав найвищий результат, тому перемогла дружба.

У Бродівській ЗОШ І ст. №1 відбулася посвята першокласників у школярі.

У  Бродівській ЗОШ І-ІІІ стю №4 відбувся відвертий  діалог з учнями 10 – 11класів  «Щиро про важливе» з працівником патріаршої комісії  у  справах родини, викладачем  інституту післядипломної освіти м. Львова отцем-дяконом Дмитром Романком.

Переглядів: 350 | Додав: Адміністратор | Дата: 04.11.2014

Copyright MyCorp © 2024