Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 18:20

Головна » 2014 » Жовтень » 22

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 кожного року на свято Покрови Пресвятої Богородиці  традиційно відбувається посвята  п’ятикласників в козаки – джури.  В цьому святі приймали участь учні 5-А та 5-Б класів. Перед кожним куренем було поставлено ряд завдань на перевірку спритністі, мужністі, витривалості та гостроти розуму козаків. Усі перешкоди кожен курінь подолав успішно. Команди показали найвищі результати, тому перемогла дружба. Також учні школи підготували показ одягу з українською символікою, яке приурочене  72-річниці УПА. Гурт "Елегія" виступив з композицією "Не спи моя рідна земля".

 

Переглядів: 335 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.10.2014

У Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів фізики «Методичний аналіз програмованого матеріалу з фізики 9-го класу». Метою якого було розкрити особливості роботи педагогів у 9 класі та використання ІКТ на уроках фізики при вивчені нового матеріалу. Педагогічними новинами з цієї теми поділилися методист РМК Шелест Л. С., вчителі фізики Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Цінцірук Л. І., Безпалько Т. І., вчитель фізики ЗВР Берлинської  ЗОШ І-ІІІ ст. Грушевський М. В., вчитель фізики Бродівської гімназії Мартинюк І. С. Учасники засідання мали можливість відвідати інтерактивний урок фізики, проведений вчителем Цінцірук Л. І. з теми: «Закон Ома для ділянки кола». Члени методоб’єднання  проглянули презентації і послухали доповідь Безпалька Т. І. з цих питань. Усі члени методоб’єднання взяли активну участь в обговоренні матеріалу та поділились власними здобутками методичними напрацюваннями, розробками.

 

Переглядів: 303 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.10.2014

Уже впродовж місяця проводиться благодійна акція «Захистимо бійця – врятуємо Україну». 20 жовтня учні Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст. прийняли естафету благодійної акції «Захистимо бійця – врятуємо Україну» від учнів Пониковицької ЗОШ І-ІІІ ст.

На базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбулося організаційне засідання творчої групи вчителів української мови та літератури Бродівського району. Учасники проаналізували роботу творчої групи  за 2013-2014 н.р., ознайомились із планом роботи на 2014-2015 н.р. Про структуру мультимедійного уроку української мови і літератури та сучасні інформаційні технології розповіла керівник творчої групи Шишка І.Ю., вчитель Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3. Вчитель Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3Смола І.З. ознайомила із веб-сервісами для вчителів української мови та літератури. Методист-куратор Заяць Л.В. розповіла,  які істотні зміни у діяльність педагога та розвиток учня як особистості вносить використання ІКТ. У невимушеній атмосфері  учасники творчої групи спілкувалися про плюси ІКТ, функції комп’ютерної техніки та умови ефективної діяльності вчителя під час використання ІКТ. 

Переглядів: 300 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.10.2014

У Клекотівській ЗОШ І ст. відбувся міжшкільний семінар вчителів початкових класів з теми «Ідеї особистісно-орієнтованого навчання та виховання молодших школярів у педагогічній спадщині В.О Сухомлинського в контексті впровадження компетентнісного підходу в початковій школі». Вчителі пригадали основні педагогічні ідеї В.Сухомлинського, спроектували їх на вирішення сучасних проблем особистісно-орієнтованого та компетентнісного навчання. За круглим столом обговорили нюанси основних вимог до оцінювання навчальних досягнень учнів початкових класів, відвідали відкриті уроки з читання у 2 класі «Дивись так, щоб побачити; слухай так, щоб почути» та 3 класі «Людина починається з добра».

 

Переглядів: 285 | Додав: Адміністратор | Дата: 22.10.2014

Copyright MyCorp © 2024