Відділ освіти Бродівської РДА
Меню сайту

ОСВІТА ЛЬВІВЩИНИ

ЛОІППО

САЙТИ ШКІЛ

САЙТИ ШКІЛ

ДОШКІЛЛЯ

Північне Поділля

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 00:10

Головна » 2014 » Жовтень » 20

У Бродівській СЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся розмовний семінар учителів англійської мови з теми «Дружні стосунки». Приємна атмосфера зустрічі колег  сприяла толерантній співпраці. Мовленнєва ситуація, запропонована керівником семінару Трофимюком О.О., заохочувала присутніх до спілкування. У дискусії «Хто твій друг на вагу золота» стали корисними крилаті вирази,  ідіоми та вправи напрацьовані  учасниками для майбутнього використання на уроках.

На базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 та Заболотцівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено апробацію тестових завдань у режимі он-лайн з використанням кабінетів, укомплектованих комп’ютерною технікою з підключенням до мережі Інтернет. Одразу після закінчення тестування учні мали змогу дізнатися про результат  тестування на своїх персональних сторінках.

Переглядів: 298 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.10.2014

Біля могил воїнів УПА у селі Заболотці відбувся мітинг-реквієм «Шануймо наших героїв», на який зібралися учнівська та сільська громади. Настоятель місцевого храму о.Ігор Балук відправив заупокійну панахиду. Учні 8 класу (кер. М.П.Цімарно та О.І.Возна) у прозово-поетичній формі показали героїчний шлях українського козацтва, воїнів УПА під покровом Пресвятої Богородиці. Зворушливо звучали пісні у виконанні ансамблю хлопців «Нащадки козацької слави» та ансамблю дівчат «Джерела» (кер. О.А.Банцур), солістів Бобик Наталії та Дзьоби Марти. Хрести могил невідомих воїнів УПА дівчата заквітчали віночками з калини та чорнобривців.

З метою активізації та координації  роботи органів учнівського самоврядування відбулися збори учнівського активу Бродівського району. У зборах взяли участь  представники учнівського самоврядування більшості шкіл району. Координатор міжшкільного учнівського парламенту Мирослава Островська виступила з пропозицією провести вибори президента міжшкільного учнівського парламенту та його заступників. Шляхом голосування президентом міжшкільного учнівського парламенту обрано ученицю Бродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Іщик Юлію. На засіданні також обговорено напрямки роботи, відповідно до яких працюватиме парламент. Варто зазначити, що учні були дуже активними і серед пріоритетних напрямків роботи обрали саме благодійний напрямок. Окрім цього, в рамках реалізації Програми щодо активізації молодіжного руху на Бродівщині, за сприяння сектору молоді та спорту Бродівської райдержадміністрації  заплановано ряд тренінгів та круглих столів.

  

Переглядів: 285 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.10.2014

10 – 12 жовтня у Львові на території парку «Погулянка» команда учнів Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Бродівського району під керівництвом М.Б.Процай поринула у світ пригод в Обласній тереновій грі «Легенда УПА» ім. Миколи Лемика. Упродовж трьох дів учасники команд-роїв мали змогу пройти не лише фізичну, а й моральну та розумову підготовку. Команда-рій Заболотцівської ЗОШ І-ІІІ ст. здобула ряд перемог: І місце – за домашнє завдання (виріб); І місце – за змаг на катамарані; ІІ місце – за змаг у лазер-теху; ІІІ місце – у вело етапі;  ІІІ місце – у ватрі знайомств; V місце – смузі перешкод. Усі учасники гри були нагороджені сертифікатами, а ройовий Шатський Андрій – футболкою з написом «Україна – понад усе».

 

Переглядів: 351 | Додав: Адміністратор | Дата: 20.10.2014

Copyright MyCorp © 2024